Hastanede tecavüze uğradım

"Hastanede tecavüze uğradım"

Bir dönemin ünlü oyuncusu Ahu Tuğba'dan çarpıcı açıklamalar...

Bugüne kadar 8 kez evlenen Tuğba ne yazık ki gerçek aşkı hala bulamadığını söyledi. Bugün'ün haberine göre, bir zamanlar evinizde aslan beslediğini söyleyen Tuğba "Bir gün gazetede 'Aslan adamı yedi' diye bir haber gördüm. İkinci kocamdan ayrılmak istiyordum. Ondan kurtulmanın yollarını arıyordum. Kocamı yesin diye bir aslan aldım. Önce yavruydu, her yere onunla gidiyordum. İnsanlar çok şaşırıyordu. Gittikçe büyüdü ve hayvandan herkes korkmaya başladı; tam işe yarayacağı sırada kocamı yiyemeden öldü maalesef" dedi.

"BİR KOCAM BENİMLE RUS RULETİ OYNADI"
Bütün eşlerimden başına çok bela geldiğini söyleyen Tuğba sözlerine şöyle devam etti: "Ne zaman ayrılacağım dedim, o zaman 'Seni öldüreceğiz' dediler. Ya kafama silah sıkarlardı. Ya da tek kurşunla benimle rulet oynarlardı. Hiç unutmam bir keresinde bir tanesi eline silah aldı, içinde tek kurşun vardı. 'Beni seviyor musun' diye soruyordu. Bende 'Hayır' diyordum, silahı kafama dayayıp kafama sıkıyordu. Rus ruleti oynadı benimle. Ölüme 'Evet' diyordum, "Seni seviyorum" demiyordum. Hayatım boyunca bir erkeğe 'Seni seviyorum' diyemedim. Seni seviyorum diyebileceğim gün onları bıraktığım gün oluyordu çünkü."

"HASTANEDE TECAVÜZE UĞRADIM"
Ağu Tuğba yıllar önce hastanede tecavüze uğradığını söyledi. Tuğba torkunç olayı şöyle enlattı: Arkadaşlarımdan birine bir gün, "Seni sevmiyorum" dedim. Demez olaydım, Porsche arabasını Boğaz'ın soğuk sularına gömdü. son anda içinden kurtuldum. Bunu ilk defa size söylüyorum, bana hastanede tecavüz etti. Nasıl olduğunu sormayın, bende aynı filmlerdeki mağdur kadınlar gibi hastanede o adam tarafından tecavüze uğradım. Sonrasında, "Şimdi beraber ölmeye hazırız" dedi ve üç arabanın üzerine sürdü, son sürat onlara vurdu, şans eseri kurtulduk. Ama asla adını açıklamayacağım"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler