Hatalı otoparka tanklı çözüm! - İZLE

Hatalı otoparka "tanklı" çözüm! - İZLE

Litvanya’nın başkenti Vilnus’un Belediye Başkanı Arturas Zuokas, şehir merkezinde park eden lüks araç sahiplerine gözdağı verdi.

Litvanya’nın başkenti Vilnus’un Belediye Başkanı Arturas Zuokas, şehir merkezinde park eden lüks araç sahiplerine gözdağı verdi. Zuokas, eski model bir Mercedes otomobili, zırhlı araçla ezdi.

Son günlerde Rolce Royce, Ferrari gibi lüks araç sahiplerinin kendilerini kanunun üstünde görerek park ihlali yaptığından yakınan Zuokas, bu sorunu ancak tankla çözebileceği fikrine vardı. Vilnius Belediye Başkanı, daha sonra yaya geçidinin önüne park yapan bir otomobili, zırhlı araçla ezdi. ‘Park ihlali yaparsanız, aracınızın başına bu gelir’ mesajıyla sürücülere gözdağı veren Zuokas, kullanılmaz hale gelen Mercedes’in sahibinin elini sıkarak, “Bir daha yanlış yere park etme!” uyarısını yaptı. Otomobil in hurdası çekiciye yüklenirken, Başkanı Zuokas da cam kırıklarını, eline aldığı bir fırçayla temizledi; ardından bisikletine atlayıp bölgeden uzaklaştı.

Vilnius Belediyesi, başkanın son zamanlarda baş ağrısı haline gelen park problemiyle mücadelede orijinal bir yöntem bulduğu yorumunu yaptı. Tanklı çözümün, 43 yaşındaki siyasetçinin park ihlaline karşı başlattığı reklam kampanyasının parçası olduğu tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler