Hatayda kız kaçırma dehşeti: 4 ölü

Hatay'da kız kaçırma dehşeti: 4 ölü

Kız kaçırma meselesi yüzünden bir aile yok oldu.

Hatay'ın Kırıkhan İlçesinde kız kaçırma meselesi yüzünden bir evi basıp kurşun yağdırdılar. Olayda evde bulunan karı kocayla 2 çocuğu öldü, bir çocuk ağır yaralandı.

Olay, saat 01.00 sıralarında Mimar Sinan Mahallesi, Hürriyet Caddesi üzerindeki Harbelioğlu ailesinin yaşadığı evde meydana geldi. Kırıkhan Devlet Hastanesi karşısındaki iki katlı evin alt katında oturan Harbelioğlu ailesinin evine gelen kimliği belirlenemeyen şahıs, elindeki pompalı tüfekle aile fertlerine ateş etti. Silahlı baskında Nuri, Songül, Sedat ve Sinan Harbelioğlu olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralı olan Gizem ve Uğur Harbelioğlu ise Kırıkhan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
 
Sabah komşularının eve gelmesiyle ortaya çıkan olayla ilgili inceleme başlatıldı.
 
210320132345566123049_2.jpg
 
OLAYIN NEDENİ ANLAŞILDI
İddiaya göre, Özkan Harbelioğlu isimli gençle Ayşegül E. evlenmek için kaçarak kayıplara karıştı. Özkan Harbelioğlu, amcası Nuri Harbelioğlu’nun arayarak, kız tarafıyla barışması için arabuluculuk yapmasını istedi. Ancak kız tarafı amcaya tepki gösterdi.
 
Ayşegül E.’nin akrabası H.G “Ayşegül’ün yerini biliyorsunuz. Eğer yerini söylemezseniz katliam yaparım” dedi. Gece olunca da dediğini yaptı ve pompalı tüfekle Nuri Harbelioğlu’nun evini bastı. Saldırıda Nuri Harbelioğlu (47) eşi Songül Harbelioğlu (46) ile çocukları Sedat (23) ve Sinan (16)yaşamını yitirdi. Yaralanan diğer çocuklar Gizem (25) ve Uğur Harbelioğlu (3) hastaneye kaldırıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler