Hatice Topcu yazılarıyla Sözcü18de

Hatice Topcu yazılarıyla Sözcü18'de

Çankırısitesi.com'un değerli ve yetenekli kalemi Hatice Topcu 26 Aralık 2011 tarihinden itibaren Sözcü18 okurları için yazacak.

Sözcü18.com yayına girdiği ilk günden itibaren Çankırı adına sergilemiş olduğu farkındalığı, istikrarlı yayın politikası ve okuyucusuna karşı olan "habercilik" özelliğinin yanısıra "düşünce dünyamıza" da farklılıkları kazandırmasıyla bilinir olmuştur.
 
3'üncü yaşımızın sıcak günleri ile birlikte, 2012 yılına sayılı günler kala Çankırı medyası (yazılı basın dahil) içerisinde "lider" olabilmenin tüm gereklerini her zeminde yerine getiren Sözcü18, okuyucularının karşısına çok daha güçlü çıkabilmenin çabası içerisinde çalışmalarını sürdürmekte. Bunun son örneği de bugüne kadar cankirisitesi.com adresinde kaleme aldığı yazılarıyla önemli bir okuyucu kitlesine sahip genç ve başarılı bir arkadaşımız Hatice Topcu'yu Sözcü18 yazı ailesi içerisine dahil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
 
Sözcü18 yazı ailesine katılımı ile ilgili olarak Hatice Topcu duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti:
 
"Satırlara geri dönüşümün ayak seslerini Vedat Bey önce bir haberle duyurmak istediğini söyledi... Malum Çankırılı olmadan, Çankırı'da en çok haber kaynağını elinde tutan isim olmak herşeyi işine endekslemekten geçiyor olsa gerek.. Neredeyle telefon görüşmemizden bile haber çıkartacak korkusuyla yarın yazacağımı söylediğim merhaba satırlarımı şimdi kaleme alıyorum... İlk yazım 26 Aralık 2012 Pazartesi günü... Buluşmak üzere..."
 
Aramıza hoşgeldiniz sayın Hatice Topcu...
 
Sözcü18.com.  Çankırı adına "HABERİN MERKEZİ"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler