Hatipoğlu: Diyarbakırdan aday olsam kazanırım

Hatipoğlu: Diyarbakır'dan aday olsam kazanırım

Daha önce 'siyasetle işim olmaz' diyen Hatipoğlu, bu defa iddialı konuştu.

Kulislerde, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday olacağı konuşulan Nihat Hatipoğlu, böyle bir şeyin olmayacağını duyurmuştu. Böylelikle adaylık durumunda rakibi olacağı BDP'li Osman Baydemir'i rahatlatmıştı. 
 
Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, A Haber’de Bayram Özel Programı’nda Selin Ongun’un sorularını yanıtladı. Seçimlerde aday olup olmayacağı sorusuna cevap verdi. Bu defa oldukça iddialı konuştu. Net ifadelerle seçimlere katılsa galip olarak ayrılacağını vurguladı.
 
'NİYE ADAY OLMUYORSUN DİYE KIZIYORLAR'
Bugün eğer isterseniz bir yerde belediye başkanı da olursunuz bir yerde, milletvekili de olursunuz, ilerde bakan da olursunuz. Bunlar olabilir şeylerdir. Ben hep şunu hesap ettim bugüne kadar; Bunlara geldiğimde de çok iyi sonuçlar alacağıma da inanıyorum, çünkü çalışkanım tutuğum şeyi kopartırım sonuna kadar da götürüm. Kitlemi de çok iyi tanıyorum. Mesela Diyarbakır’da havaalanında bile insanlar niye aday olmuyorsun diye kızıyorlar.
 
'DİYARBAKIR'DAN ADAY OLSAM KAZANIRIM'
Aday olduğumda sonuç alacağımı biliyorum. Biliyorum çünkü şehre gidip geliyorum, insanlarla görüşüyorum. Diğer partilerin adaylarının ailelerinin bile bana oy vereceğini biliyorum. Bildiğim şeyler var çünkü. Geleceği Allah bilir, ama aday değilim. Aday olsaydım çoktan müracaat etmiş olurdum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler