Haydi Cimbom!

Haydi Cimbom!

Aslan tarihi bir başarının daha peşinde... Şampiyonlar Ligi'nde 1-1'in rövanşında Schalke 04 önünde...

Türk futbolunun kalbi bugün gurbetçilerimizin yoğun yaşadığı Gelsenkirchen’de atacak. Galatasaray, adını çeyrek finale yazdırmak için Schalke 04 engelini aşmaya çalışacak. Hepimiz inandık, Aslan için “Tatlı vatan”a dönüşen gurbette bir zafer daha bekliyoruz. Münih’te kupayı kaldıran Drogba’lı, Avrupa’da krallığa koşan Burak’lı, rakipleri korkutan Sneijder’lı kadrodan tur istiyoruz...

NASIL TUR ATLAR?
Temsilcimiz Galatasaray, her türlü galibiyette çeyrek finale çıkıyor, her türlü yenilgide Şampiyonlar Ligi'ne veda ediyor. 0-0'lık skor Aslan'a yetmiyor, 1-1'de maç uzatmalara kalıyor. 2-2 ve üzeri her türlü gollü beraberlik halinde ise, Galatasaray adını çeyrek finale yazdırıyor.
 
GÖZLER BURAK YILMAZ'DA
Dev maçta gözler takımın önemli gol silahı Burak Yılmaz'da olacak. Sarı-kırmızılı takımın bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde attığı 8 golün 7'sine imza atan ve gol krallığında Real Madrid'in yıldız ismi Cristiano Ronaldo ile yarışan Burak Yılmaz, Almanya deplasmanında da takımına gol veya goller kazandırmaya çalışacak. 
 
HUNTELAAR VE JONES YOK
Aslan’ın Devler Ligi’ndeki rakibi Schalke’de eksik oyuncular bulunuyor. Panzerler’in 2 önemli ismi, yarınki maçta forma giyemeyecek. İlk maçta rakibin golünü atan ve gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen Jermain Jones’un yanı sıra, Schalke’nin Bundesliga’da oynadığı son B.Dortmund sınavında sakatlanan Hollandalı yıldızı Klaas-Jan Huntelaar oynayamayacak.
 
KAR İHTİMALİ DÜŞÜNDÜRÜYOR
Bugünkü karşılaşma öncesi kar tehlikesi belirdi. Zorlu mücadele sırasında kar yağma ihtimali bulunduğu ve hava sıcaklığının -8 ila -5 derece arasında değişeceği öğrenildi.
 
SİYAH BANTLA ÇIKACAKLAR
Galatasaray yönetimi, Almanya’da çıkan bir yangında hayatını kaybeden 8 Türk’ün matemini tutmak adına, Schalke sınavına siyah bantla çıkmak için UEFA’ya başvurdu. UEFA da ‘olumlu’ görüş bildirdi.
 
SCHALKE O4 - GALATASARAY (Muhtemel 11'ler)
 
STAT: Veltins Arena
SAAT: 21.45
HAKEMLER: Jonas Eriksson, Mathias Klasenius, Daniel Warnmark (İsveç)
YAYIN: Star TV
 
SCHALKE 04: Hildebrand, Uchida, Höwedes, Matip, Kolasinac, Höger, Neustadter, Draxler, Farfan, Bastos, Pukki
TEKNİK DİREKTÖR: Jens Keller   
 
GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Dany (Gökhan), Riera, Hamit, Melo, Selçuk, Sneijder, Burak, Drogba
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler