Hayrünnisa Gül Korgun Sevgi Evlerinde

Hayrünnisa Gül Korgun Sevgi Evleri'nde

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte Çankırı'ya gelen hanımefendi Hayrünnisa Gül çocukların sevgisiyle karşılandı.

Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül, engelli çocuklara hizmet veren Vali Ayhan Çevik Eğitim ve Uygulama Okulu ile Korgun Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül, bugünkü Çankırı ziyaretinde engelli çocuklar okulu, çocuk yuvası ve kız yetiştirme yurdunu ziyaret etti.
 
Çankırı'da ilk olarak, engelli çocuklara hizmet veren Vali Ayhan Çevik Eğitim ve Uygulama Okulu'na giden Hayrünnisa Gül, kapıda çiçeklerle karşılandı. Yöneticilerden okul ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Gül, oyun odasını, el işi ve ebru sınıflarını gezerek, çocuklarla sohbet etti.
 
El işi kağıtlardan yaptıkları çiçek buketini Hayrünnisa Gül'e sunan çocuklar, ebru sanatıyla yapılmış bir de tablo hediye ettiler.
 
Hayrünnisa Gül, çocukların ebru yapması ve tepsi boyamasını da ilgiyle izledi.
 
Daha sonra Korgun Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret eden Hayrünnisa Gül,çocukların halk oyunları gösterisiyle kendisi için hazırlanan tiyatro gösterisini beğeniyle izledi.
 
Kız öğrencilerin yaptığı el işi ürünleri sergisini de gezen Hayrünnisa Gül, çocukların kendisi için hazırladığı ikramlardan da tattı.
 
hayrunnisagul-sehidailesi-sozcu-resim-1123.jpg
 
ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET
 
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile onurlarına Büyük Otel'de verilen öğle yemeğine katılan Hayrünnisa Gül, daha sonra 21 Temmuz 2001'de Elazığ'ın Arıcak ilçesi Çevrecik köyü Ulaş Tepe bölgesindeki çatışmada şehit olan jandarma yüzbaşı Erol Uykusuz'un ailesini ziyaret etti.
 
Gül, burada şehit Uykusuz'un annesi, kardeşleri, eşi ve çocuklarıyla sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler