Hedef büyük olunca hoca da UEFAdan geliyor

Hedef büyük olunca hoca da UEFA'dan geliyor

Çankırıspor yeni sezon hazırlıklarına başlamadan önce teknik direktör arayışlarını

sürdürüyor. Geçen yıl takımın başında olan Atilla Gerin’in yeni yapılan düzenleme ile Kulübün Sportif Direktörlük görevine getirilmesi ile birlikte Teknik Direktör olarak Hakan Yılmaz’ın bu göreve getirilmesi yönünde yoğun görüşmeler yapılıyor.

Sözcü18.com haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre Kulüp Başkanı Sevda Karaali Şireci’nin ABD’den döndükten sonra bir araya geldiği ve takımın başında görmek istediğini belirterek iteklif götürdüğü Hakan Yılmaz’ın UEFA'daki görevi nedeniylhe  “biraz zaman istiyorum” dediği öğrenildi.

Bilindiği gibi UEFA kadrosunda, geleceğin genç teknik direktörleri arasında önemli bir yere sahip olan Hakan Yılmaz, geçen sezon da takıma ferdi olarak büyük destekler sağlamıştı. Kulüp yönetimi ile Hakan Yılmaz arasında her geçen gün hızla artan samimiyet ve güven duygusunun, Çankırıspor'un geleceğinin de şekillenmesi açısından hayli önem taşıyan birlikteliğin bu sezon resmi olarak gerçekleşmesi yönünde her iki taraf da karşılıklı fedakarlıklar yapıyorlar.

HAKAN YILMAZ TAKIMIN BAŞINDA OLMALI...
Çankırıspor'un önümüzdeki sezon liglerde başarılı sonuçlar alması ve geçtiğimiz sezon yaşadığı problemleri yaşamaması açısından kulübün mali durumunun yanı sıra teknik kadrosunun da hayli önemli olduğu gün gibi aşikar.

Bütün bunlardan yola çıkarak, geçen sezon ligin ikinci periyodundatakımın kümede kalma başarısında büyük pay sahibi olan Hakan Yılmaz'a, yeni sezon için "Teknik Direktörlük" görevinde görev alması yönünde götürülen öneri, bize göre tam isabet.

Hakan Yılmaz'ın UEFA'daki görevini bırakarak Çankırıspor için, önümüzdeki sezon ortaya konulacak hedeflere doğru yol alınmasında önemli katkılar sağlayacağı da gün gibi aşikar. Hakan Yılmaz'ın Başkan Şireci'nin önerisine "evet" demesi ise önümüzdeki sezon için konulacak hedefler açısından da önemli bir mesafenin daha lig başında alınmış olduğunun da göstergesi olarak değerlendirilebilir.

Kulüp Başkanı Sevda Karaali Şireci'nin daha önce basına verdiği "Çankırı'da bir Trabzonspor yaratmak istiyorum" şeklinde ortaya koyduğu hedefi gerçekleştirme yolunda Hakan Yılmaz isminin hiç de yabana atılacak bir isim olmadığı, geçtiğimiz sezon içerisinde bizlerin yaşadığı olaylarla da malum.

Şimdi gözler Başkan Şireci'nin "Gel takımın başına geç" diyerek Teknik direktörlük teklifinde bulunduğu Hakan Yılmaz'a çevrilmiş vaziyette. Sözcü18.com olarak genç, hırslı ve hedefleri büyük olan Hakan Yılmaz'ın Başkan Şireci'nin teklifine olumlu yanıt vermesini temenni ediyoruz.. Düşüncemiz o ki, Hakan Yılmaz'ın kendisine yapılan teklife önümüzdeki günlerde "evet" demesi ve Çankırıspor'un sezon öncesi önemli bir virajı daha geçerek ileriye dönük hamlelerine bir an önce başlaması.

HAKAN YILMAZ KİMDİR? Futbola Ankara'da Gençlerbirliği altyapısında başlayan Yılmaz, profesyonel olarak Vestel Manisaspor, Yimpaş Yozgatspor, Orduspor takımlarında orta saha futbolcusu olarak oynadı. Futbolu bıraktıktan sonra Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy döneminde eğitim için İsviçre'ye gönderilen Türk hocalardan olan Yılmaz, UEFA'nın en genç gelecek vaadeden teknik direktörlerinden biri olarak gösterilmekte. Geçtiğimiz sezonu Arsenal kulübünde eğitmen olarak görev yapan Yılmaz, halen bu görevini sürdürüyor. Genç ve başarılı hocanın geçtiğimiz haftalarda başta Orduspor ve Karşıyaka'dan teknik direktörlük teklifleri aldığı ve bu teklifleri geri çevirdiği bilinmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler