Helikopter kazasında yeni görüntüler! İZLE

Helikopter kazasında yeni görüntüler! İZLE

Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte 6 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasıyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.

 

Cihan Haber Ajansı'nın (Cihan) görüntüler, 26 Mart 2009 tarihinde saat 09.24’te arama kurtarma ekiplerinin otobüsle enkazın bulunabileceği muhtemel bölgeye doğru intikal ederken başlıyor. Otobüste bir konuşma yapan komutan "Bir eksiğimiz var mı?" diye soruyor. Askerler de, "Eksiğimiz yok fazlası var komutanım." diyor.
 
Helikopter düştükten 1 gün sonra kaydedilen görüntülere göre, arama-kurtarma timlerinin helikopterden yaptıkları çekimler görülüyor.
 
Çevre köylülerinin enkazı bulduğu günün gecesi 28 Mart 2009 tarihinde saat 00.10’da çekilen görüntülerde ise konuşmalar çok net duyuluyor. Aynı gün çekilmiş olan diğer görüntülerde de sabah bir ağacın dibinde konaklama yapıldığı anlaşılıyor.
 
28 Mart 2009 tarihinde saat 11.00 sıralarında enkaz bölgesine ulaşan Kara Kuvvetleri'ne ait Skorsky helikopter de ters dönmüş bir şekilde görüntülerde yer alıyor.
 
Görüntülerde ayrıca, kırıma uğramış Skorsky’nin arkasında bir helikopterin daha çalışır durumda olduğu görülüyor.
 
Görüntülerin son bölümlerinde ise, bir kişinin muhtemelen cesetlerden birini çıkarırken, "Buraya hiç kimse gelemez tamam mı? Bölük komutanı, bölüğün yarısı hiç kimse, sadece üçümüz tamam mı?" şeklinde konuşmaları yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler