Hemzemin geçitte faciaya ramak kaldı!

Hemzemin geçitte faciaya ramak kaldı!

Bugün Çankırı'da yaşanan olayda otomobil içerisindeki 4 kişi ölüm tehlikesi atlattı.

Türkiye'de seyahat halinde bulunan Hollandalı 4 kişi Cumhuriyet köyü (Süleymanlı mevkii) bölgesinde bulunan hemzemin geçitte ölüm tehlikesi atlattı.

Ankara'dan Çankırı yönüne gitmekte olan, Hollanda uyruklu 4 kişinin bulunduğu 06 DH 7231 plakalı özel araç, Süleymanlı mevkiindeki hemzemin geçitte Karabük yönüne gitmekte olan TCDD'ye bağlı yük türeninin son vagonuna çarptı.

hemzemin-resim-04.jpg

Sözcü18 Haber Merkezinin elde ettiği bilgilere göre, hemzemin geçidin trenin geçişi için kapatılmasına ve önünde bulunan TIR'a rağmen arkadan gelen özel araç, sollama yaparak hemzemin geçitten geçmekte olan yük treninin 5'inci vagonuna çarptı.

Kazada araç içerisinde bulunan Dewaard Johanna (68), Adriana Johanna Maria (68), Koopman Dick (67) ve De Heer Comes (64) yaralandılar. Kazanın yaşanmasından sonra olay yerine gelen Çankırı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne ait personel, araçta sıkışan özel oto sürücüsünü aracı parçalayarak bulunduğu yerden çıkardığı öğrenildi.

Özel oto sürücüsünün durumunun ağır olduğu ve bacağındaki kırık nedeniyle Çankırı Devlet Hastanesinde tedavi altında bulundurulduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler