Hepiniz gelin Hüseyin Filiz kadar yatırım yapın (!)

"Hepiniz gelin Hüseyin Filiz kadar yatırım yapın" (!)

AK Parti 2. sıra adayı işadamı Hüseyin Filiz, katıldığı radyo programında Çerkeş'te köylü ile mahkemelik olan teşvikli yatırımını savundu.

AK Parti Çankırı 2. sıra milletvekili adayı Hüseyin Filiz, bu güne kadar Çerkeş'te yapacağı yatırım ile ilgili olarak kendisine yöneltilen eleştirileri ilk kez kamuoyu önünde yanıtladı.

99.5’te yayın yapan Radyo Neşe ve 99.7’de yayın yapan Radyo Best’in ortak yayınına AK Parti 1. sıra adayı Av. İdris Şahin ile birlikte katılarak program yapımcısı Turan Harmancı’nın sorularını yanıtlayan Filiz, yaklaşık bir saat on dakika boyunca kaldığı canlı yayında, ilk kez konuştu.

Çankırı merkezde doğup büyüdüğünü ifade eden Hüseyin Filiz, “Çankırı’da ticaret ve siyaset hayatımı devam ettirdim. Son 12 yıldır işlerimi daha da geliştirebilmek için Çankırı dışına taşarak Ankara’ya sürekli gittim geldim. Çankırı’yla irtibatımız hiç kopmadı. Yaklaşık bir yıldır Çerkeş’te hayvancılıkla ilgili yatırımımız var. Belki bugüne kadar Çankırı’da olan yatırımlarımızın en büyüğü. Aşağı yukarı 25 binle 35 bin metre kare arsası, kapalı alan ve bin büyük başla başlayıp daha sonra iki bin büyükbaş hayvancılık ve süt inekçiliğiyle ilgili bir yatırım. Burada süt ürünlerine dayalı paketleme tesisi, yoğurt, kaşar gibi üretim alanları olacak. Yani entegre bir tesis olacak” dedi

HEPİNİZ GELİN HÜSEYİN FİLİZ KADAR YATIRIM YAPIN

Sözlerini “Eleştiri normaldir ama yatırımlarımızı gördükçe vatandaşlarımız bu eleştirilerde ne kadar haksız olduklarını göreceklerdir” diye sürdüren Filiz,”Bu güne kadar yaptığım yatırımlara ilave bir yatırımdır. Önemli olan yatırımı yapmaktır. Yatırımı yaptıktan sonra aile üyelerinden birisine bu yatırımları devredersiniz. Sonuçta yaptığınız yatırımı Çankırı’da kalıyor. O yatırımı söküp bir yere götürmüyorsunuz. Hüseyin Filiz olarak ben şunu açıklıkla söylüyorum. Ben isterim ki, 20 tane yeni yatırım daha yapayım. Ama bunu muhalefetten eleştiren bazı arkadaşlarıma şunu söylemek isterim; Ey muhalefetteki kardeşlerim, Hepiniz gelin Hüseyin Filiz kadar yatırım yapın. Bir iş sahası açın. Yüz kişiye ekmek verin. En büyük milliyetçilik budur” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler