Her gece 3 kez seks yaparım

"Her gece 3 kez seks yaparım"

94 yaşındaki baba olan Hindistan'lı Randy Ramjeet Raghav'ın iddiası...

Hindistan'da’da yaşayan 94 yaşında baba olduktan sonra “dünyanın en yaşlı babası” unvanını alan Randy Ramjeet Raghav, karısıyla gecede 3 kez seks yaptığını söyledi.

Karısı Shakuntala ile mükemmel bir seks hayatları olduğunu açıklayan Randy Ramjeet Raghav, 25 yaşındaki bir erkek gibi seks yaptığını belirtti.

Yeni doğan oğulları Karamjit ile poz veren Raghav eşi ile bir kulübede yaşıyor. Ufak bir tarlasını ekip biçerek geçindiğini söyleyen Raghav, “Bir karı kocanın düzenli bir seks hayatlarının olması çok önemli” dedi. 50’li yaşlarda olan Shakuntala da kocasının cinsel açıdan güçlü bir erkek ve aynı zamanda çok iyi bir baba olduğunu söyledi.

KARISI 50 YAŞINDA
Ramjeet Raghav, geçen aralık ayında baba olduğunda Times Of India Gazetesi, onun “dünyanın en yaşlı babası” unvanını aldığını yazmıştı. Daha önceki en yaşlı baba ise yine bir Hint olan 90 yaşındaki Nanu Ram Jogi’di. Yaşadığı bölgede 1929 yılında yaşanan büyük salgını hatırlayan ve Haryana Eyaleti yaşlılık aylıkları kayıtlarına göre 94 yaşında olan Ramjeet ve 50 yaşındaki eşi Shakuntala, yeni  doğan bebeklerini “Tanrı’nın bir lütfu” olarak gördüklerini açıklamıştı. (Habertürk)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler