Her tarafımı ellediler İZLE

"Her tarafımı ellediler" İZLE

Cicişler'den şok iddia!

Twitter paylaşımlarıyla olay yaratan 'Ciciş Kardeşler'den Esra Ersoy, bu kez de polisten şiddet gördüğü ve tacize uğradığı iddiasıyla bazı fotoğrafları paylaştı. Olayın, Beşiktaş'ta Deniz Müzesi karşısında gerçekleştiğini öne süren Esra Ersoy, "Polisler beni bu hale getirdi. Her tarafımı ellediler. Tırnaklarım kırıldı" şeklinde tweet attı.

Twitter'da takipçilerinden yardım isteyen Esra Ersoy'un paylaştığı fotoğraflar, twitter'da anında büyük yankı uyandırdı ve yüzlerce kullanıcı tarafından retweet edildi.
 
esraceylan-cicisler-polisler-sozcu-resim-051.jpg
 
Olay saat 15.30 sıralarında Beşiktaş'ta meydana geldi. İddiaya göre, Cicişler adıyla bilinen Esra-Ceyda Ersoy kardeşlerden Esra Ersoy Beşiktaş meydanda aracıyla seyir halindeyken polis tarafından cep telefonu ile konuştuğu gerekçesiyle durduruldu. Polis Ersoy'dan ehliyet ve ruhsatını istedi. Yapılan incelemede araç ruhsatında otomobilin renginin farklı bir renkte kayıtlı olduğu görüldü. Ayrıca, bir süre önce alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulan Esra Ersoy'un kız kardeşi Ceyda Ersoy'un ehliteyle trafiğe çıktığı belirlendi. Polis aracın prosedür gereği bağlanması gerektiğini ve hakkında işlem yapılacağını söyledi.
 
Aracını bağlatmak istemeyen Esra Ersoy ise kendini araca kilitledi. Görgü tanığı Emre Yaman'ın iddiasına göre, Esra Ersoy kapıdan kolunu içeri uzatan polisin kolunu pencereye sıkıştırdı. Ardından kaçmak istedi. Ancak trafik nedeniyle hareket edemeyince kilitli kapı ve pencereyi açarak aşağı indi. Görgü tanığı Yaman ayrca, aşağı inen Ersoy'un polise hakaret ettiğini suratına vurmaya çalıştığını ve gömleğinden çekiştirdiğini söyledi. 
 
 Polisin gömleğini yırtıp, telsizine zarar verdiği ileri sürülen Ersoy polis merkezine götürüldü. Trafik polisinin şikayetçi olduğu Ersoy hakkında görevli memura direnmek kasten yaralama ve darp ile başkasına ait resmi belgeyi kullanma suçundan işlem yapıldı. Birbirinden şikayetçi olan taraflardan trafik polisi üç gün iş göremezlik raporu alırken, Esra Ersoy'un da parmağında incinme olduğu öğrenildi.
 
Gözaltına alınan ve yarın adliyeye çıkarılacak olan Esra Ersoy ise, trafik polisinin arabayı bağlayıp çekici çağırması üzerine Twitter'da fotoğrafını paylaşarak şunları yazdı: "Şu an Beşiktaş trafiğinde polisler tarafından bu haldeyim aracımı bağlamak istediler. Beni bu hale polisler soktu her tarafımı ellediler. O kadar kişi emniyet kemerini bağlamıyor ama sadece beni durduruyorlar. Tırnaklarımı kırdılar kan içindeyim. Yardım edin, arabama çekici gönderiyorlar. Deniz Müzesi karşısında biri yardım etsin."Twitter paylaşımlarıyla olay yaratan 'Ciciş Kardeşler'den Esra Ersoy, bu kez de polisten şiddet gördüğü ve tacize uğradığı iddiasıyla bazı fotoğrafları paylaştı. Olayın, Beşiktaş'ta Deniz Müzesi karşısında gerçekleştiğini öne süren Esra Ersoy, "Polisler beni bu hale getirdi. Her tarafımı ellediler. Tırnaklarım kırıldı" şeklinde tweet attı.
 
O TWEET'LERİ SİLDİLER
Twitter'da takipçilerinden yardım isteyen Esra Ersoy'un paylaştığı fotoğraflar, twitter'da anında büyük yankı uyandırdı ve yüzlerce kullanıcı tarafından retweet edildi. "Cicişler" söz konusu tweet'leri ve fotoğrafları akşam saatlerinde kaldırdı.
 
CEYDA'DAN HABERCİLERE AÇIKLAMA
 
video

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler