Herhalde Bakan Eroğlunun şerefine PATLADI!

Herhalde Bakan Eroğlu'nun şerefine PATLADI!

Çankırı şehir merkezine su sağlayan ana boru Aşiyan mevkiinde sabahın erken saatlerinde patladı.

Çankırı'ya su temin eden ana borunun geçtiği Kastamonu yolu üzerinde Aşiyan bölgesinde sabah saatlerinde yaşanan patlama ve meydana gelen göçük nedeniyle Çankırılılar'ı sıkıntılı saatler bekliyor.

Sözcü18 Haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre şehre su sağlayan ana borunun Aşiyan bölgesinde patlaması ile yolda meydana gelen göçük, yolun tek şeritli hale dönüşmesine de neden oldu.

ŞEHRE 24 SAAT SÜREYLE SU YOK!

Meydana gelen patlama ve göçük sonrası belediye ekiplerinin olay yerine gelerek çalışmalara başladığı ve şehre yaklaşık 24 saat su verilemeyeceği öğrenildi.

Yine bölgeden gelen bilgiler arasında Emniyet Lojmanlarının bazı bölümlerinin su baskını ile karşı karşıya geldiği mevcut.

cankiri-patlama-su-resim-05.jpg

ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI ÇANKIRI'DA!

Bilindiği gibi bugün öğle saatlerinde Çankırı'ya gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu şu saatlerde Büyük Otel'de kendisine verilen bilgileri alırken, şehrin su şebekesinde son aylarda meydana gelen çok sayıda patlama nedeniyle, altyapı ihtiyacının acil ihtiyaç olduğu da herhalde bugün yaşanan son patlama ile kendisine iletileceğini düşünüyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler