Herkese Android telefon

Herkese Android telefon

IDEOS markalı android telefonlarıyla performans/fiyat dengelerini alt üst eden Huawei, iki farklı modelle Türkiye pazarında.

Android tabanlı telefonlarıyla dünyanın en büyük ilk 5 üreticisinden biri olan Huawei, Google işbirliğiyle ürettiği dünyanın ilk “hesaplı ve ulaşılabilir” HSDPA Android 2.2 akıllı telefon modeli IDEOS’la, “Cep telefonu yerine herkese Android akıllı telefon” önererek Türkiye pazarına girdi. Bugüne kadar 100 milyonun üzerinde cihaz üreten Huawei, IDEOS’la küresel pazarda lansman sonrası ilk 3 ayda 1 milyonun üzerinde sattıktan sonra Türkiye pazarında da fiyat/performans dengelerini değiştirerek “devrim” yapmaya hazırlanıyor.
 
Türkiye pazarına iki farklı modelle giren Huawei, başlangıç seviyesi olarak tanımladığı IDEOS Android 2.2 modelini 399 TL’den, daha fazla özelliğe sahip Huawei IDEOS X5 Android 2.2 modelini ise 599 TL’lik satış fiyatıyla tüketiciye ulaştırarak, “10 Milyon Kulübü”nü hedefliyor.

''HESAPLI ANDROIDLERLE FARKLILAŞACAĞIZ''
Toplantıda bir konuşma yapan Huawei Türkiye Genel Müdürü Philip Zhihui Liang, Türkiye’de akıllı telefon penetrasyonunun halen Avrupa ve Amerika’nın gerisinde olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Biz 2011 yılında akıllı telefon payının daha hızla büyüyerek artacağını düşünüyoruz. Bu çerçevede daha geniş kitleleri piyasaya sunacağımız ulaşılabilir, hesaplı akıllı telefonlarla buluşturarak Türkiye’de rakiplerimizden farklılaşacağız.”

''2011'DE KENDİ MARKAMIZA YATIRIM YAPACAĞIZ''
Huawei Türkiye Cihaz Yönetimi Pazarlama Direktörü Bilgin Demir de toplantıda bir konuşma yaptı. Türkiye’deki satış adetlerini yükselterek pazar payında aktif rol alan bir marka olmayı hedeflediklerini söyleyen Demir, sözlerini söyle sürdürdü: “Huawei Türkiye olarak 2011 yılı hedefimizi, Türkiye’de kendi markamıza yatırım yapmak ve IDEOS ürün ailesi ile geniş kitlelere kaliteli ve ulaşılabilir cihazlarımızı sunmak olarak belirledik. Huawei cihazları tasarlanırken, müşteri talep ve ihtiyaçları göz önünde bulunduruluyor ve kullanım kolaylığı sağlanarak piyasaya sunuluyor. Küresel ölçekte mobil geniş banttaki % 55’lik pazar payı liderliğimizin getirdiği deneyimiz, Huawei sahip olduğu Ar-ge gücü ve cihaz üretimlerini yaptığımız 400’ü aşkın iş ortağımızdan öğrendiklerimizle, kişiye özel üretim yapabilme yeteneğine sahibiz.”

IDEOS, GİRİŞ SEVİYESİ KAVRAMINI YENİDEN TANIMLIYOR
Google'un mobil internet stratejisi ile bağlantılı heyecan verici uygulamaları ile yüksek kalitedeki donanım ve yazılımını fiyat/performans oranıyla birleştirerek "giriş seviyesi" kavramını yeniden tanımlayan IDEOS ailesinin en küçüğü en önemli özellikleri arasında hızı ve güçlü hafızası yer alıyor. Kullanıcıya kullanım rahatlığı ve yüksek performans sağlayan IDEOS X5 ise, flash desteği ile mükemmel bir tarayıcı deneyimi yaşatırken, ekran ve işlemcisi sayesinde oyun programlarında da üst seviyeye konumlanıyor.

 KABLOSUZ BAĞLANTIYA ÇÖZÜM
Yükleme hızlarını 7.2 Mb/saniyenin üzerine çıkaran, HSDPA + WiFi dual ağ desteği sunan ergonomik tasarımlı IDEOS, internet erişimi için kullanıcılara çok çeşitli olanaklar sunarken her yerde kullanıma hazır mobil geniş bant hizmetleri sağlıyor. Akıllı telefon aynı zamanda, bir WiFi router gibi tek seferde beş cihaza kadar destek veriyor. Bu özellik IDEOS'u kablosuz bağlantı seçeneklerinde “tek çözüm” haline getiriyor.

IDEOS; Android 2.2 ile sadece hızlı çalışmıyor, aynı zamanda sesli arama, sesli navigasyon ve SD kart uygulamalarını çalıştırma imkanı sunuyor. Android Market™’de mevcut olan 100.000 den fazla ücretsiz uygulama ile IDEOS; iletişim, eğlence, ofis ve finansal kapsamlı konulardaki uygulamaları da kullanıcılarla buluşturuyor.

IDEOS X5; “Hayat onunla Kolay” sloganı ile kullanıcılarına IDEOS’un sahip olduğu tüm üstün özelliklere ek olarak 3.8” ekranı, Flash ve multi-touch özelliği ile benzersiz bir Internet deneyimi yaşatıyor.  5MP 720dp HD kamerası ile de IDEOS X5 unutulmaz anları, sevdiklerinizin videolarını anında görüntülemenize ve paylaşmanıza olanak sağlıyor.  IDEOS X5 GPS ve navigasyon özelliği ile de aradığınız adreslere, yol tariflerine çok daha kolay ve hızlı ulaşmanızı sağlamaktadır.     

ŞIK, ZARİF, ÇEVRECİ
IDEOS ürün ailesinin en küçüğü mor, mavi ve sarı renkleri ile de kullanıcılara şık, zarif ve cazip alternatifler sunuyor. “Yeşil teknoloji” uygulamaları ile ödül alan Huawei, her ürününde olduğu gibi IDEOS ailesinde de doğa ile uyumlu cihazlar üretiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler