Herşey Çankırıspor için

Herşey Çankırıspor için

Çankırıspor tesislerinde gerçekleştirilen yemekte, kulübe ekonomik destek olunması çağrısı yapıldı.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç ve Çankırıspor Kulüp Başkanı Sevda Karaali ile birlikte yaptığı istişare sonrasında Çankırıspor Tesislerinde bir yemekli bir toplantı gerçekleştirdi.

Vali Özcan Başkanlığında yapılan toplantıya Belediye Başkanı İrfan Dinç, ÇKÜ Rektörü Prof.Dr.Ali İbrahim Savaş, İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, Ilgaz Belediye Başkanı Cevdet Çetin, Kurşunlu Belediye Başkanı İbrahim Doğu, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz ile Organize Sanayi Bölge Müdürleri, STK temsilcileri, bazı işadamları katıldılar.

Vali Özcan, Çankırıspor'un ikinci yarıda müthiş bir çıkış yaptığını, 9 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik aldığını, maçları seyretmekten büyük zevk aldıklarını ifade ederek tüm futbolcuları ve yönetimi kutladı.

Başarılı çıkışın desteğe ihtiyacı olduğunu da belirten Vali Özcan, "Tüm Çankırılıları harekete geçmeye, Çankırıspor'a destek olmaya davet ediyorum. Kulüp yöneticiliği fedakarlık isteyen bir iş, mali külfet getiren bir iş. 2. ligde olan bir kulübümüz var, bunu asla kaybetmek istemeyiz. Çankırıspor'un sosyal sorumluluk kapsamında değerlendirilmesi gereken bir kulüp olduğunu düşünüyorum. Herkesin elini taşın altına koyup, ilimizin bu takımına gereken desteği vermesini bekliyoruz" dedi.

cankiri-spor-destek-yemek-sozcu-033.jpg

"ŞİMDİ SIRA ÇANKIRILILAR OLARAK BİZDE"

Belediye Başkanı İrfan Dinç, "Sayın Valimiz güzel bir şekilde ifade etti. Ortada bir takımımız var, ikinci yarıya kadar yüreğimiz ağzımızda idi, ikinci yarıda hepimizi gururlandırdı. Yapılan transferlerle çok güzel bir takım oluştu. Başkanı, Teknik Direktörü ve sporcuları gerekenleri yaptı. Şimdi Çankırılılar olarak sıra bizde. Herkes kendi gücünde katkıda bulunmalı" dedi.

Futbolun önemli bir spor olduğunu ve Çankırıspor'un güzel bir nokta yakaladığını ifade eden Başkan Dinç, bizler de kritik maçlarda takıma bir şeyler yapmak zorundayız. Kendi örgütümüze, kendi işyerimize nasıl bakıyorsak buraya da öyle bakmalıyız dedi.

HAKAN YILMAZ: İKİ GALİBİYETLE PLAY-OFF'A GİDİYORUZ

Teknik Direktör Hakan Yılmaz, "2. ligde ikinci yarı yenilgi almayan tek takım, bu oyuncular şehrin oyuncuları. Çankırıspor'la 2-3 yıllık sözleşmesi olan sporcular. Altı tane ümit milli oyuncumuz var. Bu takımı korumalıyız. Pazar günü Kırklarelispor ile maçımız sonrası Alanya ve Trabzon ile maçlarımız kalıyor. İki galibiyetle Play-off’a gidiyoruz. Biz yükümlülüğümüzü biliyoruz. Sizlerden de destek bekliyoruz" dedi.

SEVDA KARAALİ: ÇOK EMEK VERİLDİ, BU BAŞARIYA ULAŞILDI

Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali, "Çankırıspor 3. yılında önemli mesafeler kaydetti. Bir çatımızın olması hepimizin gurur kaynağı oldu. Bir yılda bu tesisi aldık, 2,5 ayda bu hale getirdik. Diğer kulüplerin uzun zamanda yaptığı hizmetleri hemşehrilerimizin ve büyüklerimizin de desteği kısa sürede gerçekleştirdik. Biz başaralım, emeğe saygı gösterilecektir, dedim Hocamıza, gerçekten de öyle oldu, çok emek verildi, bu başarıya ulaşıldı. Bundan sonra da hep birlikte el birliği ile bir şeyler yapmamız lazım. Özde bir olabilirsek başaracağımıza inanıyoruz. Dünya Kadınlar Günü nedeniyle birçok kanala konuk oldum. Çankırı'yı Çankırıspor'la tanıdık diyenler var. İlimizin tanıtımına da büyük katkısı olan bu takımın herkese ihtiyacı var. Tüm Çankırı'yı Çankırıspor'a destek vermeye bekliyoruz, maçlarımıza bekliyoruz" dedi.

Toplantıya katılan konuklar, Çankırıspor'un başarılarından gurur duyduklarını ve destek olmaya devam edeceklerini belirterek, başarılar dilediler.

Sporcularla bir araya gelen Vali Özcan, sporcuların oyunlarını izlemekten zevk aldığını vurgulayarak "Çok güzel oynuyorsunuz, hepinizi tebrik ediyorum. Sizi izlemekten zevk alıyoruz. İyi bir futbol izleyicisiyim. Sizleri de izlemekten zevk alıyor, başarılarınızla gurur duyuyoruz. Hepinize bundan sonra da başarılar diliyorum. Tüm maçlarınızda sizlerle birlikte olmaya devam edeceğim" dedi.

Başkan Dinç, "Kulüp Başkanımız ve hocamız bir gayretin içerisinde, bizlerde sizler için buradayız. Samimi olarak içten oynuyorsunuz, yüreğinizle oynuyorsunuz, keyif alıyoruz. Kafanızda soru işareti kalmasın. Hiç kimsenin emeği karşılıksız kalmayacak. Sizlerin yapabilirliği konusunda endişemiz yok. Bizler, Sayın Valimiz başınızda, ben yanındayım ve tüm şehir sizlerle, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Başkan Karaali, "Sabretmek ve inanmak lazım, biz inanıyoruz. Çankırıspor'un önü ve yolu aydınlık olacak" dedi ve kendilerine destek olan Vali Özcan'a, Belediye Başkanı Dinç'e, Emniyet Müdürü Zoroğlu ile yemeğe katılanlara, kendilerini yalnız bırakmayan tüm taraftarlara teşekkür ettiğini söyledi.

Kaptan Canpolat, "Sizlerin ziyareti bizim için iyi bir moral oldu. Takımımızda fedakarlık had safhada, bunu karşılığını alacağımızı düşünüyoruz. Tüm şehri yanımızda görmek istiyoruz"” diyerek Tüm Çankırılıları maçlarına davet etti.

cankiri-spor-yemek-vali-sozcu-0123.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler