Herşey internetime dokunma ile başladı

"Herşey internetime dokunma ile başladı"

Süleyman Soylu'dan çarpıcı iddia...

Türkiye'nin Nabzı Programında Didem Arslan Yılmaz'ın sorularını yanıtlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Gezi Parkı olaylarının arkasında uluslararası bir organizasyon olduğunu ileri sürdü.
 
"İnternetime Dokunma kampanyasından itibaren Türkiye'de örgütlü ve sosyal medya üzerinden planlanan ve yurtdışından koordine edilen bir yapılanma söz konusu. Hemen hemen hepsini biliyoruz" diyen Soylu, şöyle devam etti: 
 
"Hangi şirketler, hangi organizasyonlar ve hangi üniversiteler tarafından koordine edildiği açık olan bir yapılanma söz konusu. Daha önce Emek Sineması eylemlerine, Taksim'de yapılması istenen 1 Mayıs mitingine sirayet edecekti ama hiçbiri amacına ulaşmadı. Bir bahane arıyorlardı, Gezi Parkı'ndaki ağaçların sökülmesinden, polisle vatandaşın karşı karşıya gelmesinden kaynaklanan olay bambaşka boyuta geldi"
 
Türkiye'nin son 10 yılda kat ettiği yola dikkat çeken Soylu, "Türkiye bir mucize gerçekleştirdi. Özgürlükler gelişti, ekonomi büyüdü ve Türkiye'nin etki alanı genişledi" dedi. Soylu, bütün bu gelişmelerden rahatsız olanların olaylarda birince hedef olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı seçtiğini ileri sürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler