Hidayet Karaca: Hakkınızı helal edin

Hidayet Karaca: Hakkınızı helal edin

Emniyet Müdürlüğüne avukatı ve ailesiyle birlikte giden Hidayet Karaca, gözaltına alındı.

Karaca, Emniyet Müdürlüğü'ne giderken yaptığı açıklamada, haklarındaki iddiaların ne olduğunu öğrenmeye çalışacaklarını belirtirken, "Öncelikle herkes hakkını helal etsin. Birkaç gündür de mahallemize, komşularımıza verdiğimiz zarar için özür dileriz. Böyle bir Pazar günü istirahat edecekleri bir günde biz onları rahatsız ediyoruz. Ama ne yaparız Türkiye burası. Herkes buna katlanıyor" dedi. 

Karaca,  her zaman söyledikleri gibi alınlarının dik olduğunu hiçbir endişeleri olmadığını ifade ederken, "Hak ve halk bizimle beraber olduktan sonra gerisi hikaye.  Dualarınızı eksik etmeyin. İnşallah görüşürüz. En yakın sürede görüşmek üzere Allah'a emanet olun" dedi.

"Bu bedelse milletimize feda olsun"

Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca, grubun kurulduğu günden itibaren insanı merkeze koyan insan odaklı, faydalı ve mazlum ve mağdurun demokrasinin yanında yer aldığını ifade ederken, "Biliyorsunuz demokrasilerde bazen bedel ödenir. Bu bedelse milletimize feda olsun ne olacak. STV yayın grubu yayını ve yaptığı projelerle her zaman milletin takdirini kazanmış bir yayın kuruluşudur. Bu kuruluşta bulunmaktan her zaman gurur duydum. 15 yılı aşkın bir zamandır kardeşçe gönül gönüle vererek buradayız. Bundan böyle de çalışmalarımızı devam ettireceğiz.

GÖZALTINA ALINDI
Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca "14 aralık operasyonu" kapsamında gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler