Hidayet Karaca ve 63 polise tahliye!

Hidayet Karaca ve 63 polise tahliye!

Algı operasyonları kapsamında Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan polisler ve Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca hakkında tahliye kararı çıktı.

Tutuklu bulunan Karaca ve 63 polisle ilgili Asliye Ceza Hakimliklerince tahliye kararı verildiği ancak kararın UYAP’a girişinin engellenmek istendiği ileri sürüldü.

Polis avukatlarından Avukat Kemal Şimşek ve Gazetemiz Adliye Muhabiri Kamil Maman’ın twitter paylaşımlarıyla adliyedeki gelişmeler kamuoyuna yansıdı. Avukat Öztürk, “Adliyeden tahliye haberleri geliyor. Çağlayan'a geçiyoruz. Avukatların adliyeye alınmadığı bilgisi var.” mesajını paylaştı. Edinilen bilgiye göre İstanbul 32. Asliye Ceza Mahkemesi, Hidayet Karaca’nın da aralarında yer aldığı tutuklu polisler ile ilgili tahliye kararı aldı. Karar metni sosyal medyadan da paylaşıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu ile Cumhuriyet başsavcıvekilleri ve İstanbul Adalet Komisyonu Başkanlarının adliyeye gelerek kararın UYAP’a girmesini engellemek istedikleri ileri sürülüyor.

Avukat Kemal Şimşek Tahşiye ve Selam Tehvid Soruşturması kapsamında TAHLİYE KARARI verildiğini ve verilen tahliye kararının elinde olduğunu açıkladı.

İstanbul 32. Asliye Ceza Mahkemesi'nin aldığı karar çerçevesinde;
Yurt Atayün
Ertan Erçıktı
Mustafa Kılıçaslan
Kazım Aksoy
Tufan Ergüder
Ali Fuat Yılmazer
Erol Demirhan
Serdar Bayraktutan
Kürtaş Durmuş
Yunusemre Uzunoğluu
Aytekin Koçak
Oğuzhan Ceylan
Gafur Ataç
Serhat Taner Doğan
Ali Fuat Altuntaş

Hidayet Karaca'nın da araların da olduğu 63 isim için TAHLİYE kararı çıktı.

AVUKATLAR SİLİVRİ YOLUNDA
Avukatlar Hidayet Karaca ve polislerle ilgili TAHLİYE KARARINI Silivri'ye götürüyor!

Ayrıntılar geliyor...

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler