Hilal Cebeci lahmacun dağıttı

Hilal Cebeci lahmacun dağıttı

Bursa'da hayranlarıyla biraraya gelen twitter'in kraliçesi küçük çocuk ve bebeklerle yakından ilgilendi.

Twitter üzerinden hayranlarıyla paylaştığı fotoğraflarıyla tekrar yıldızı parlayan Hilal Cebeci, Bursa'da hayranlarıyla buluştu. Hilal Cebeci'nin bebeklerle yakından ilgilenmesi dikkat çekti. 

As Merkez Outlet Alışveriş Merkezi'nde hayranlarıyla bir araya gelen ünlü sanatçı Hilal Cebeci imza dağıttı. Vatandaşlar Hilal Cebeci'yi karşılarında görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bazı vatandaşlar ise ünlü sanatçıdan imzalı fotoğraf alabilmek için kuyruğa girdi. Hayranlarına imza dağıtan Cebeci, küçük çocuk ve bebeklerle yakından ilgilendi.

Hilal Cebeci'nin fotoğrafları için TIKLA

Bursa'yı her zaman çok sevdiğini söyleyen Cebeci, yakın ilgi gösteren hayranlarına teşekkür etti. Kim Kardashian'ın bir twit için 10 bin dolar para aldığı ve kendisinin de bu tür çalışmalar yapıp yapmayacağı yönündeki soruya ise Cebeci, "Bizim profesyonel olarak bu tür çalışmalarımız var" cevabını verdi.

CD 10 GÜN SONRA
Hayranlarına on gün sonra yeni CD'sinin çıkacağının müjdesini de veren Hilal Cebeci, sempatik tavırlarıyla dikkat çekti. Yıllardır bu piyasada olan biri olarak sevilmesinin nedenini ise içten tavırlarından kaynaklandığını belirten Hilal Cebeci Bursalılara As Merkez Outlet Hacıoğlu'nda elleriyle lahmacun ikram etti. Lahmacunların da tadına bakan Cebeci, sosyal medyanın tüm dünyada sıkça kullanıldığını, kendisinin de bunu tanıtım amaçlı yaptığını belirtti.

Hilal Cebeci FHM'e kapak oldu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler