Hilal Cebeciden beklenilmeyen çıkış!

Hilal Cebeci'den beklenilmeyen çıkış!

Hilal Cebeci, Habertürk gazetesi yazarı Serdar Turgut'a canlı yayında ağzının payını verdi.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yayınladığı +18 fotoğraflarla bir anda Türkiye gündemine oturan şarkıcı Hilal Cebeci, Habertürk gazetesi yazarı Serdar Turgut'un “Türk erkeği aptaldır” analizine sert tepki gösterdi.

VİDEO'YU İZLEMEK İÇİN TIKLA

Twitter'da paylaştığı +18 çıplak fotoğraflarıyla bir anda gündemi değiştirmeyi başaran Hilal Cebeci, magazinvari programlarının da gözdesi haline geldi.

Hilal Cebeci, Habertürk ekranlarında Serdar Turgut ve Esin Övet’in sunduğu “Alt Üst Muhabbetler”de Akşam Gazetesi yazarı Serdar Turgut’la birbirine girdi. Serdar Turgut Hilal Cebeci’ni Twitter’da yayınladığı yarı çıplak fotoğraflara ilginin nedenini, Türk erkeğinin aptallığına bağlayınca, Cebeci Serdar Turgut’a sert tepki gösterdi. Cebeci’nin kendisini Grace Gabro, Marilyn Monree ile eşit mesafede görmemesi gerektiğini söyleyen Serdar Turgut’a Hilal Cebeci’nin yanıtı ağır oldu.

Türk erkeğinin aptal olmadığını düşündüğünü söyleyen Hilal Cebeci “ Sizin bahsettiğiniz Grace Gabro, Marilyn Monree dünya çapında insanlar. Siz fazla Amerika’da yaşadığınız için Türk toplumunu biraz basite indirgiyorsunuz. Siz fazla Amerikanvari yaşamış olabilirsiniz ama Türk toplumunda ki insanları bu kadar küçümsemeyin bence. Konuşmalarınızın altında sürekli bizim insanlarımızın ruh sağlığının normal olmadığı düşüncesi var. Birazcık Amerika’dan kopun siz. Size tavsiyem Amerika’dan biraz kopun. Sürekli Amerika’dan örnekler veriyorsunuz. Amerika’yı bu kadar gözünüzde büyütmeyin.” dedi.

Canlı yayında Serdar Turgut’la ilgili analizini de açıklayan Cebeci “Siz Amerika’yı çok seven, Amerikanvari stili çok seven birisiniz. Türk insanını biraz aşağılıyorsunuz.” dedi.

Şarkıcı Hilal Cebeci sosyal paylaşım sitesi Twitter'da paylaştığı fotoğrafları daha seksi ve doğal kılmak için özel bir fotoğrafçı tutabileceğini de açıkladı. Cebeci paylaştığı fotoğraflara yenilerinin de ekleneceğini ve daha farklı pozlarla herkesi şaşırtacağını söyledi.

Hilal Cebeci, paylaştığı fotoğrafları erotik bulduğunu özellikle bakışlarının herkes tarafından da erotik bulunduğunu açıkladı.

BEYAZ GAZETE

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler