Hilal Cebeciden hayranlarına müjde!

Hilal Cebeci'den hayranlarına müjde!

Twitter'da takipçi sayısı 225 bini geçen şarkıcı Hilal Cebeci'nin, bayram öncesi hayranlarının karşısına bir sürprizle çıkacağı öğrenildi.

Son günlerde sosyal paylaşım sitesi twitter'da ilginç fotoğraflarıyla magazin gündemine bomba gibi düşen şarkıcı Hilal Cebeci, eski sevgilisi şarkıcı Doğuş ile stüdyoya girdiğini ve çalışmalarının hayli yoğun geçtiğini açıkladı.

HİLAL CEBECİ'NİN SERİNLETEN FOTOĞRAFLARI - TIKLA

Twitter’daki hayran sayısının 225 bini geçtiği şu günlerde, çeşitli şehirlerde konserler veren şarkıcı, stüdyo çalışmalarının da yorucu ama bir o kadar da zevkli geçtiğine işaret ederek hayranları için ilk müjdesini verdi: “Beni sevenlerin büyük beğenisini kazanacağını umduğum bir single üzerinde çalışıyoruz. Şarkının sözleri çok güzel. Singlı Bayram öncesi çıkarma gayretimiz bütün hızıyla devam ediyor” derken şarkının ismi konusunda henüz karar veremediklerini ifade etti. Cebeci’nin single çalışmasının isminin “Kazak” olma ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.

PANPİŞLERLE RAMAZAN AYINDA İFTAR

Sanatçı Hilal Cebeci'nin müjdeleri bununla kalmadı. Güzel sanatçı Ramazan ayı için de takipçilerine “panpişlerim karar verilmiştir ramazanda hep beraber iftar yemeği yicezz:)” müjdesini vererek onları sevindirmeye devam etti.

VE BİR KINAMA!

Öte yandan dün gecenin ilk saatlerinde telefonla pizza siparişi veren güzel şarkıcı Hilal Cebeci, getirilen pizza ile ilgili olarak Twitter’dan “pizza geldi tamamen bir hamurrr şaka gibiii hamur pizza yollayan pizzacıları kınıyorummm hahahahah” diyerek takipçilerini de kınamaya davet etti.

VE DE EN SON FOTOĞRAF

Twitter'da takipçileri için hemen hemen hergün yeni fotoğraflar yayımlayan güzel şarkıcı Hilal Cebeci dün gecenin ilk fotoğraflarını erken saatlerde yayımlamakla birlikte, fotoğraf adresini de istenmeyen olaylar nedeniyle değiştirdi. Cebeci bununla ilgili olarak da "Çok yakında kendi web sayfam yayına girecek. Özel fotoğraflarımı ve videolarımı orada yayımlayacağım. Twitter hesabımda yayımladığım fotoğrafların altlarında yayımlanan saçma sapan linkler bıkkınlık verdi. Hiç hoş olmayan bağlantılar canımı sıktı. Bu yüzden sayfadaki fotoğrafların tamamını sildim" diyerek sitemini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler