Hilal Cebeciden özel mesaj var

Hilal Cebeci'den "özel" mesaj var

Vedat Beki'nin "özel" haberine, Hilal Cebeci'den "özel" mesaj var...

Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki'nin "özel haber"i "Vedat Beki 'panpiş' köyde" başlıklı haber, sanatçı Hilal Cebeci'yi fazlasıyla mutlu ettiğini öğrendik.

HİLAL CEBECİ'DEN PANPİŞ GÖRÜNTÜLER İÇİN - TIKLA

Haberin yayımlanmasından sonraki ilerleyen saatlerde Vedat Beki'nin sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasına sanatçı Hilal Cebeci "vedat bey sevgiler roöpünüzü gördüm mutlu oldum ama bilgiler yanlış tel numaram 533 .... .. .. sevgiler" mesajı bıraktı.

VEDAT BEKİ "PANPİŞ" KÖYDE HABERİ İÇİN - TIKLA

Tarafımıza bildirilen gsm numarasını aradığımızda "Ben Hilal Cebeci ..." diyerek söze başlayan sanatçı "Beni bugün fazlasıyla mutlu ettiniz. Benim bir hemşerim, yerinden kalkarak benim yıllardır gidip görmek istediğim o çok sevdiğim dedem Kibar Ali'nin yaşadığı evi ziyaret etmiş... Sizlere çok teşekkür ederim" dedi ve yayımladığımız haberde yer alan yanlış bilgilerin doğrularını aktararak haberdeki düzeltmelerin gerçekleşmesini sağladı.

"BEN, ÇANKIRI'YI DA ÇANKIRI İNSANINA DA ÖZEL DEĞER VERİRİM"

Sanatçı Hilal Cebeci sözlerini "Dedemi (Kibar Ali) çok severdim. Onunla dede-torun ilişkisini erken kaybettiğimizden çok fazla yaşayamadım. Ama küçüklüğümün en güzel hatıraları onunla paylaştığımı unutmuş değilim. Çankırı'yı da o çok sevdiğim dedemin memleketi olarak gördüğümden bendeki yeri hayli özeldir. Bu yüzden Çankırı'yı ve de Çankırı insanını fazlasıyla sahiplenirim. Çankırı'dan ve de Çankırı insanından gelen mesajlara da özel ilgi ve ayrıcalık tanırım. Gelen her haber ve mesaj bana dedemi hatırlatır." diyerek samimiyetini ve içtenliğini ortaya koydu.

"YAZ SEZONU OLMAZ AMA SONBAHAR YA DA
KIŞ AYLARINDA DİKENLİ'YE SİZİNLE GİDERİZ"

Hilal Cebeci'nin böylesi içten ve samim konuşmasından cesaret alan Vedat Beki "O halde birlikte Dikenli köyüne, dede ocağına ziyaret yapma şansımız yüksek" şeklinde cümle kurunca, Cebeci de "Neden olmasın. Yaz sezonu içerisinde çalışma programımın yoğunluğu nedeniyle böylesi bir ziyareti gerçekleştirmemiz zor olur. Ama şunu bilmenizi isterim ki dedemin köyüne sizlerle birlikte gitmeyi çok isterim. Babam da köyü görmeyi çok istemişti. Sanıyorum sonbaharın son ayı ya da kış aylarında bu ziyareti birlikte gerçekleştirme şansımız olur. İrtibatı kesmeyelim." diyerek "şimdilik" kaydıyla görüşmeyi sonlandırdık.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler