Hilmi Cem: 2013 benim yılım oldu

Hilmi Cem: 2013 benim yılım oldu

Survivor'un şampiyonu ilginç açıklamalarda bulundu...

Hilmi Cem İntepe ile Yetenek Sizsiniz’deki dansları sayesinde tanıştık. Orada yarı finale kadar yükselip elendi ama peşinden girdiği Survivor’da şampiyonluk ipini göğüsledi. “Allah bir kapıyı kapattı ve diğer kapıyı açtı” diyor. Kazandığı 500 bin TL. ödül ile ilk iş, ailesine ev alacak. Hedefi ise oyunculuk. 
 
- 21 yaşındayım. Bodrum’un Güvercinlik Köyünde büyüdüm. Annem babam öğretmen. Liseye kadar onların çalıştığı okulda okudum yani dokuz yıl... Şu anda Muğla Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu’nda okuyorum.
 
- Köyde büyüdüğüm için yapacak fazla bir sosyal aktivitem yoktu; ben de kendimi dansa vurdum. 15 yaşında dans etmeye başladım ve kendi kendime geliştirdim. Latin dansında 3 defa peşpeşe Türkiye Gençler Şampiyonu oldum. 
 
- Arkadaşım benim adıma Yetenek Sizsiniz yarışmasına başvurdu, ertesi gün de elemelere çağrıldım. Yarı finale kadar yükseldim ama devamı olmadı. Acun Abi, Survivor’a katılmak istermisin dedi. Allah bir kapıyı kapattı ve diğer kapıyı açtı yani...
 
- SurvIvor hiç aklımda yoktu; her şey spontane gelişti. Bu yıl benim yılım oldu diyebilirim. Yetenek Sizsiniz ile başlayıp Survivor’la devam eden bir serüven... Survivor’a gitmeyi sadece bir gün düşündüm. Çünkü bazı zaaflarım vardı; bunları Survivor’da yendim. Asla aç kalamazdım ve uykuyu çok severdim önceden. 
 
- Birinci olmak amacıyla gitmedim adaya. Kendimi tanıtmak için gittim. Dedim ki; “ben kendimi insanlara gösteririm, reklam veya dizi teklifi gelirse gelir.” İsteğim oyuncu olmak. Zaten dansçıyım, altın bileziğim var ama oyuncu olmak da hep ilgimi çeken bir şeydi.
 
‘Telefonumun nasıl çalıştığını unutmuşum’ 
- İstanbul’a döndüğümde olanlara çok şaşırdım; Gezi olayları vb... Bayağı hareketli günler yaşanmış burada... Telefonumu hâlâ kullanamıyorum; her şeyini unutmuşum. 
 
- SurvIvor’ı kazanmak isteyenlere 3 tavsiyem: sabırlı olun; ikincisi, oyunlara iyi hazırlanın, bol bol oynayın; üçüncüsü adaya giderken her şeyi göze alarak gidin. 
 
- Bana çok şey öğretti Survivor. 21 yaşındayım ama 30 yaşındaki biri gibi düşünüyorum. Yine olsa yine katılırdım. 
 
- Kazandığım 500 bin TL ile ailemi rahat ettirmeyi istiyorum. Onlara bir ev alacağım. Ben de spor akadamesindeki eğitimim bittikten sonra yurt dışında oyunculuk eğitimi almayı düşünüyorum. Dans okulumu da güzelleştireceğim. 
 
‘Çok fazla ilgi var; bir restoranda yemek yemem 2 saati buluyor’
- İdollerim; Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Şener Şen... Bugün Kıvanç Tatlıtuğ neredeyse ben de o noktada olmak isterim. 
- Sakalım yokken beni Brad Pitt’e benzetirlerdi... Muğla’daki arkadaşlarım beni sakallı görmek istediler. Onların yanına gidince bir törenle keseceğim şu sakallarımı.
- Kadın hayranlarımdan büyük bir ilgi var ve bundan çok memnunum. Fotoğraf çekilmek istiyorlar, tebrik ediyorlar... Bir restorana gittiğimde yemek yemem 2 saat sürüyor fakat bu durumu hesap ederek çıkıyorum evden. 
- En çok yakından daha yakışıklı olduğumu duyuyorum. Bir de ekranda daha yapılı göründüğümü söylüyorlar. Allah’a şükür hiç olumsuz eleştiri almadım. 
 
Adada 5 kilo verdim, döndüğümde ilk olarak tavuk döner yedim
- SurvIvor’da toplam 5 kilo verdim... İlk başlarda açlık beni çok zorladı. Mideniz gayet büyük gidiyorsunuz adaya; ilk karşılaştığınız yemek ise pirinç oluyor. Bazen 3 deniz kabuğuyla gün geçiyordu. Bir de bizim adamızda muz ya da hindistan cevizi ağacı yoktu. Tek besin kaynağımız balıktı... İlk aydan sonra adaptasyon sürecimi tamamladım. 
 
'Açlık ne demekmiş ve nasıl bastırılırmış onu da öğrendim'
- Birincilik hedefim adım adım gelişti. İlk aydan sonra hedefimi final dörtlüsü olarak belirlemiştim. Kıbrıs’ta Murat’la SMS’e çıktık. Onu kazanıp, ardından da Ümit Karan’ı eleyip dokunulmazlık oyununu da kazanınca ilk defa kafamda “neden olmasın“ dedim. 
 
- 110 gün adada kalmak bana ne öğretti diye düşündüğümde, herkese güvenmemek gerektiğini öğrendim diyebilirim. Açlık ne demekmiş ve nasıl bastırılırmış onu da öğrendim... Şimdi sokakta çöp karıştıran birini görsem, artık onun ne hissettiğini anlıyorum. Önceden bakıp geçerdim ama şimdi kayıtsız kalamam. Daha yardımsever oldum. 
 
- Adada acıkınca hayal kuruyordum. Orada tek yapabileceğiniz şey hayal etmekti zaten. Hep annemin yaprak sarmasını ve babamın börülcesini hayal ettim. Fakat daha gidip yemek kısmet olmadı. İstanbul’a gelince ilk iş 3 adet ardı ardına tavuk döner yedim (Gülüyor)...
 
- En çok annemi, babamı ve dans etmeyi özledim. Okuluma kendimi kapatıp, müziği de sonuna kadar açıp dans etmek istiyorum. 
 
‘Adriana Lima’ya benzeyen bir sevgilim olsun isterim’
- Bir sevgilim yok. Çünkü ben dans eğitmeniyim ve kurslarıma gelenlerin çoğu kadın. Onlarla bir eğitmen olarak dans etmek zorundayım. Bu yüzden de sevgililerim tarafından hep kıskanıldım. Bense kıskançlığa asla gelemem. 
 
- Hayalimdeki kadın, dans etmese de dansa ve müziğe meraklı olmalı; eğlenceli olmasını da isterim. Tip olarak da Adriana Lima’ya benzemesini arzu ederim.
 
- Ünlü olmak hoşuma gitti ama tabii ki önemli olan bu saatten sonra tutunabilmek.
 
- Acun Abi sayesinde buralara kadar gelebildim. O neyi uygun görürse bundan sonra onu yapacağım; kendisine danışmadan bir şey yapmam.
 
Röportaj: Banu Duran Fotoğraf: Barış ACARLI (VATAN)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler