Hırsızdan efsane cevap!

Hırsızdan efsane cevap!

"Haram yememek için çaldım"

Alanya Sugözü Mahallesinde dün bir kadına ait zemin kattaki dairenin balkonunda kuruması için asılan şort ve tişörtü giyerek kirli kıyafetlerini bırakan Y.V., polis tarafından kısa sürede yakalandı. Sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan şüpheli, serbest bırakıldı.

Bu olayın üzerinden 24 saat geçmeden Y. V. bu kez, 2 ayrı camiden hırsızlık yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Galatasaray Caddesinde bulunan Çelikler Süleymaniye Camiinde bağış kutusundaki paranın çalınması ve Ferhadiye Camii’nde L. B.’nin askıya bıraktığı bel çantasındaki 25 lira ile cep telefonunun çalınmasının ardından polis, güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Kamera kayıtlarında bağış kutusunu Y. V.’nin soyduğunu belirleyen polis, şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

"İŞSİZİM VE HARAM PARA YEMEMEK İÇİN 15 LİRAYI ALDIM"

Yapılan sorgusunda polise, işsiz olduğunu ve haram para yememek için camideki bağış kutusundaki 15 lirayı aldığını söyleyen Y. V., L. B.’nin bel çantasından 25 lira ile cep telefonunu aldığını da itiraf etti. Sorgusunun ardından Alanya Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler