Hırsız(lar)ın TIRı olsaydı!

Hırsız(lar)ın TIR'ı olsaydı!

Atkaracalar'da yaşanan olay, "Allah'tan hırsızların TIR'ı yoktu" sorusunu gündeme getirdi.

Atkaracalar ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayı "Allah'tan TIR'ları yokmuş" sorusunu gündeme getirdi.

Hoş İslamlar ile Kayalıdere Yaylası ortasında Mustafa Çıkrıkçı'ya ait damızlık inek çiftliğinde perşembeyi cumaya bağlayan gece 02.00 dolaylarında yaşanan hırsızlık olayı sokaktaki vatandaşın geldiği noktayı göstermesi açısından bir hayli önemli.

Ailesiyle birlikte yaklaşık 25 baş hayvanı olan ve hayvanlarla birlikte yaylada yaşayan Mustafa Çıkrıkçı, olay gecesi saat 23.30 sularında köpeklerin aşırı derecede havlamasına istinaden dışarıya çıkarak kontrol yapıyor. Çıkrıkçı, yaptığı kontrolde herhangi bir şüpheye rastlamayınca evine dönüp yatıyor.

HIRSIZ(LAR)IN TIR'I OLSAYDI HAYVANLARIN TAMAMI GİDECEKTİ!

Oysa, yaylada bulunan hırsız ya da hırsızlar, yanlarında getirdikleri zehirli tavuk etlerini çevredeki köpeklere vererek onların telef olmasını sağladıktan sonra damda buluna 24 baş hayvanı dışarı çıkararak yola kadar yürütüyorlar. Burada bekleyen araçlara hayvanları bindiren hırsızlar gecenin karanlığından da istifade ederek kayıplara karışıyorlar.

Olayla ilgili olarak kendisine ulaştığımız Mustafa Çıkrıkçı "Gecenin bir vaktinde köpeklerin havlamasıyla kalktım ve çevreyi kontrol ettim. Ancak şüpheli bir olaya tanık olmadığım için tekrar dönüp yattım. Ancak sabah kalktığımda damın boş olduğunu gördüm ve büyük şok yaşadım. Biraz ileride otlayan hayvanların bir kısmını görünce, hırsızların götürdüğü hayvanlarımı gördüm. 24 baş hayvandan 13'ünü yüklemişler. Geriye kalan 11 inek için getirdikleri araçta yer olmayınca bırakmışlar" dedi.

Çalınan hayvanların maddi değerinin 100 bin tl olduğu öğrenilirken, polis ve jandarmanın olayla ilgili soruşturma ve araştırması halen sürmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler