Hollanda Türkleri astı - İZLE

Hollanda Türkler'i astı - İZLE

Portakallar'ın galibiyeti basında büyük yankı bulurken zafer için 'Kan, ter ve gözyaşı akıttı' yorumu yapıldı!

Hollanda basını Türkiye karşısındaki 2-0'lık zafere geniş yer ayırıp, çarpıcı manşetler attı. De Telegraaf, internet sitesinde 'Türkiye ile Portakal' başlığını atarken, ilk golü atan Van Persie'ye övgüler yağdırdı. En ilginç manşet ise Algemeen Dagblad'dan geldi. 'Yenilenmiş Hollanda, Türkiye karşısında kan, ter ve gözyaşı akıttı' manşetini atan Algemeen Dagblad haberde yeni teknik direktör Van Gaal'in takımda yaptığı değişime dikkat çekti. Volkskarnt gazetesi ise 'Yeni Hollanda, Türkiye'yi astı ve boğdu' diye kışkırtıcı bir manşete imza attı. Hollanda medyası Türkiye'ye ise fazla yer ayırmazken Arda'nın kaçırdığı pozisyona dikkat çekildi.

 
HOLLANDA: 2 - TÜRKİYE: 0
 
15' Dakika: GOL!! Hollanda Robin Van Persie'nin attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Sneijder sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ve Van Persie kafayı vurarak köşeden topu ağlarla buluşturdu.
 
90' Dakika: GOL!! Hollanda Luciano Narsingh ile 2. golü buldu.
 
A Milli Futbol Takımı, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki ilk maçında Hollanda'ya 2-0 mağlup oldu. Amsterdam Arena'da oynanan karşılaşmada Hollanda'nın gollerini 17. dakikada Van Persie ve 90+3'te Narsingh kaydetti. 
 
Hollanda karşısında 496'ncı karşılaşmasına çıkan A Milli Takımı, Avrupa'da yaşayan Türkler yalnız bırakmadı. Türk tarafların ise yaklaşık 17 bin 500 bilet aldığı belirtildi. Hafta içinde hayatını kaybeden Eskişehirsporlu Ediz Bahtiyaroğlu ile Afyonkarahisar'daki patlamada şehit olanlar anısına maçtan önce bir dakikalık saygı duruşunda bulunulurken, A Milli Takımı futbolcuları sahaya kollarında siyah bantla çıktı.
 
A Milli Takım'ın mücadele ettiği D Grubu'nda Romanya deplasmanda Estonya'yı 2-0 yenerken, Andorra-Macaristan maçı da devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler