Hoşislamlara yeni şadırvan

Hoşislamlar'a yeni şadırvan

Atkaracalar'da inanç turizmin önemli merkezlerinden Hoşislamlar'a yeni bir şadırvan yapılıyor.

Çankırı'da inanç turizmin önemli merkezlerinden biri olan Atkaracalar'daki Hoşislamlar türbesine belediye ve vatandaş işbirliği ile yeni bir şadırvan yapılıyor.

Sözcü18 haber merkezinin Atkaracalar Belediye Başkanı Rifat Altuntop'tan aldığı bilgiye göre yaklaşık 50 bin tl'ye malolan yeni şadırvan, Hoşislamlar türbesini ziyaret edenlere önemli kolaylıklar sağlayacak. Başkan Altuntop "Bölgemizde her geçen gün artan yerli ziyaretçi sayısına paralel olarak Hoşislamlar Türbe alanı içerisindeki altyapı eksikliklerimizi tamamlamaya yönelik son çalışmamız, vatandaşlarımızın da yardımlarıyla tamamlanmak üzere. Modern bir şekilde birinci sınıf malzeme kullanılarak hizmete sokulacak şadırvanla birlikte çevredeki eksiklikleri tamamlamak için belediyemizin tüm imkanlarını seferber etmiş durumdayız" dedi.

atkaracalar-cop-toplama-resim-02.jpg

YENİ ÇÖP TOPLAMA ARACI GELDİ
Öte yandan Çevre Bakanlığından sağlanan imkanla Atkaracalar Belediyesi yeni çöp toplama aracına kavuştu. Başkan Altuntop "Belediyemizin önemli bir eksiğini gidermenin sevincini yaşıyorum. Yaz sezonu öncesi böylesi bir araç, önümüzdeki yaz aylarında artış gösterecek bölge nüfusunun daha sağlıklı bir şekilde yaşamasına fırsat verecek" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler