Hülya Avşar ve PSYnin Gangnam dansı

Hülya Avşar ve PSY'nin Gangnam dansı

Hülya Avşar, daha önce birçok kez yaptığı Gangnam dansını bu kez PSY ile yaptı.

Star Tv ekranlarının sevilen yarışma programlarından Yetenek Sizsiniz için Türkiye'ye gelen Koreli PSY sahnede Hülya Avşar ile Gangnam dansı yaptı.

Gangnam Style şarkısıyla ortalığı kasıp kavuran PSY'nin Türkiye ziyareti renkli görüntülere sahne oldu. PSY'nin sıkı takipçisi olan Hülya Avşar, ünlü sanatçıyı sahnede görünce kendini tutamadı.
 
Yetenek Sizsiniz'de jüri üyeliği yapan Hülya Avşar, PSY ile sahnede Gangnam dansı yaparak bu alandaki iddiasını bir kez daha ortaya koydu.
 
hulyaavsar-gangamstyle-sozcu-resim-021.jpg
 
3 KEZ ARDARDA 
Bu arada salondaki tüm konuklara 1500'ün üstünde Gangnam baskılı tişörtler ve PSY gözlükleri hediye edildi. Bu şaşırtıcı sürpriz karşısında oldukça etkilenen Koreli yıldız PSY salondaki atmosferle adeta şaşkına döndü ve efsane şarkısını 3 kez ardarda söyledi. 
 
'İŞTE EN GÜZEL SEYİRCİ' 
Dünyaca ünlü bir yıldızı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Acun Ilıcalı ise 'Sıcak bir insan olduğunu tahmin ediyordum ama bu kadarını tahmin edemedim. Seyircimizin enerjisinden o kadar çok etkilendi ki, çekim sonrasında Tweet atıp 'İşte en güzel seyirci' yazdı. 'Pazar akşamı çok eğlenceli bir bölüm izleyicimizi bekliyor' dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler