Hülya Avşar'dan Soma için skandal sözler

Hülya Avşar'dan Soma için skandal sözler

Güzel sanatçı kendisine Soma'yı soran gazetecilere...

Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin çok sevilen jüri üyesi Hülya Avşar uzun bir aradan sonra ilk kez görüntülendi. Hülya Avşar zaman kaybetmeden Soma hakkındaki fikirlerini soran magazin muhabirlerine sert çıktı.

Hülya Avşar kendisine Soma'yı soran gazetecilere, "Beni bu konulara karıştırmayın! Ajite yapıyormuş gibi bir duruma düşmek istemem. Bana soru sormayın; öyle bir modum yok" diyerek tepki gösterdi. Hülya Avşar'ın tanınmamak adına kapüşonuyla başını kapatması da gazeteciler tarafından not edildi. 

PEKKAN HELİKOPTER KİRALAYIP EKİP GÖNDERDİ!
Süper star Ajda Pekkan ise yaşanan faciada yakınlarını kaybeden ailelere yardım edilmesi için kendi ekibini gönderdi. Ünlü şarkıcı bir helikopter kiraladı ve ekibini, yakınlarını kaybedenlerin acil ihtiyaçlarını tespit etmek ve karşılamak için Soma'ya yolladı. Henüz acılar çok taze olduğu için kendisi Soma’ya giderek dikkat çekmek istemeyen Pekkan, danışmanı Murat Yıldırım'ın başında olduğu ekibine, kurtarma faaliyetine katılan resmi görevlilerin gözünden kaçan aksaklıkların giderilmesi için talimat verdi. Ağırlıklı olarak yiyecek içecek organizasyonu yapan ekip, yardıma muhtaç aileleri de tespit ediyor. Pekkan’ın bir süre sonra Soma’ya giderek belirlenen aileleri ziyaret edeceği ve yardımca bulunacağı belirtildi. Ajda Pekkan üç yıl önce de Somali'ye giderek yardım konseri düzenlemişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler