Hülya Avşarın acı günü

Hülya Avşar'ın acı günü

Erzincan'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 5 kişinin, sanatçı Hülya Avşar'ın yakınları olduğu ortaya çıktı.

Erzincan'da otomobil ile otobüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada otomobil içerisinde hayatını kaybeden 5 kişinin ünlü sanatçı Hülya Avşar’ın yakınları olduğu ortaya çıktı.

Katliam gibi kaza

İstanbul’dan düğünden dönen ve Ardahan’a giden Yasin Avşar (54) yönetimindeki 34 GA 2151 plakalı otomobil aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu Kars’tan İstanbul yönüne gitmekte olan Fahrettin Demir idaresindeki içerisinde 11 yolcunun bulunduğu 36 009 Turgutreis özel plakalı yolcu otobüsü ile çarpıştı. Bölünmüş yol çalışması nedeni ile tek şeride düşen yolda otomobil otobüse çarptıktan sonra orta refüje düştü. Kazada otomobil içinde bulunan ve feci şekilde hayatını kaybeden 2’si kadın 5 kişinin kimlikleri belirlendi. Ölenlerin ünlü sanatçı Hülya Avşar’ın yakınları olduğu ortaya çıktı. Kazada sürücü Yasin Avşar (54) eşi Fatma Avşar (51), çocukları Kenan Avşar (31) ve yakınları Dilek Avşar (38) ile 18 yaşındaki Bayram Kılıç hayatını kaybetti.

hulya-kaza-resim-03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler