Hüseyin Akoğlu Nazilli Belediyeye imzayı attı!

Hüseyin Akoğlu Nazilli Belediye'ye imzayı attı!

Geçtiğimiz günlerde Çankırıspor'dan Nazilli Belediyespor'a transfer olan başarılı oyuncu 2.5 yıllık sözleşmeye imza attı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, Çankırıspor’un kaptanı 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Hüseyin Akoğlu ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. Belediye ve Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık’ın makamında düzenlenen imza törenine yönetim kurulu üyeleri katıldı. İmza töreninin ardından konuşan Genel Menajer Orhan İBİŞ, orta saha oyuncusu Hüseyin Akoğlu’nun tecrübesiyle takıma büyük katkı sağlayacağını söyledi.

 
huseyinakoglu-nazillibelediyespor-sozcu-resim-011.jpg
 
NAZİLLİ ORTA SAHASINI GÜÇLENDİRDİ
 
Şu ana kadar 7 transfer gerçekleştirdiklerini ve transfer tercihlerini ağırlıklı olarak saha sahada kullandıklarını belirten Orhan İBİŞ, “Önümüzdeki hafta ligin ikinci yarısı başlayacak. İlk maçlar her zaman zordur. Ancak biz lige 3 puanla başlamak istiyoruz” dedi. Siyah-beyazlı takımla 2,5 yıllık sözleşme imzalayan Hüseyin Akoğlu ise, Nazilli Belediyespor’da genç fakat yetenekli oyuncuların yanı sıra tecrübeli oyuncuların bir araya geldiğini hatırlatarak, “Tek hedefimiz şampiyonluk. Teknik heyet ve futbolcu arkadaşlarımla bunu başarabilecek güçteyiz” ifadelerini kullandı. (Kaynak: Nazilli Havadis gazetesi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler