Hüseyin Boz, beklenen açıklamayı yaptı

Hüseyin Boz, beklenen açıklamayı yaptı

Ak Parti İl Binası önündeki çay bahçesinde yoğun ve coşkulu bir partili grubuna seslenen Hüseyin Boz "Yiğit düşmedi, düşmeyecek" dedi.

14 Nisan Cumartesi günü yapılacak olan Ak Parti Çankırı İl Kongresine giden yolda ikinci başkan adayı bugün resmen belli oldu: Hüseyin Boz.

Ak Parti Çankırı Merkez İlçe Başkanlığı görevini 3 yıl ard arda yerine getiren Hüseyin Boz, 4. Olağan Kongresine "İl Başkan Adayı" olarak girdiğini bugün Çankırı Merkez'de yapılan toplantı ile açıkladı.
 
Ak Parti İl binası önündeki Öztürk Çay Bahçesinde gerçekleştirilen basın açıklamasına başta Merkez'den olmak üzere çeşitli ilçelerden bine yakın partili katıldı. Coşkulu bir ortamda gerçekleşen basın açıklamasında il başkan adayı Hüseyin Boz "Eyy 106 delegem ekibim ve şahsım adına sizlerden özür diliyorum, haklarınızı helal edin. Yiğit düştüğü yerden, elinde bir avuç toprakla kalkar… Yiğit düşmedi, düşmeyecek, Eyy bu güzel şehrin güzel insanları; haksızlıkla adaletsizlikle sildirilen 106 delegenin hakkını sandıkta beraber verelim." dedi. Hüseyin Boz'un "başkan adayı" olduğunu belirten basın açıklaması şöyle:
 
106 DELEGEYE SESLENEREK: SİZLERDEN ÖZÜR DİLİYORUM.
HAKLARINIZI HELAL EDİN.
 
"Değerli ilçe Başkanlarım, Basınımızın çok kıymetli temsilcileri; 
 
Sevdamıza,  hizmet aşkımıza,  yolumuza ışık tutan muhterem dava arkadaşlarım. Basın toplantımıza hepiniz hoş geldiniz şerefler verdiniz.
 
Bir dünya markası haline gelmiş, Türkiye’de ilklerin temsilcisi, adalet ve kalkınmanın sembolü, aydınlık yarınların onurlu geleceği, demokrasinin yıldızı gelişen ve değişen Türkiye’nin mimarı Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la beraber  2001 yılında Çankırı’da gençlik kollarını kurarak bu kutlu yolculuğa başladık.
 
huseyin-boz-sozcu-toplanti-resim-041.jpg
 
O bizim büyüdüğümüz mahallede büyüdü. Aynı toprak sahalarda maç yaptık. Aynı okulda okuduk. Bizim sevindiğimiz şeylere sevindi. Aynı şeylere üzüldük, çünkü O bizim içimizden biri.
 
Bizim canımız kanımız her şeyimiz.
 
Onun teşkilatlarını kurarken heyecanlıydık.
 
Beraber yürüdük biz bu yollarda. Beraber ıslandık yağan yağmurlarda şimdi dinlediğim tüm şarkılarda bize her şey sizi hatırlatıyor dizelerini her yerde bereber haykırdık.
 
Buradan; Korgun’dan  Ilgaz’a, Kurşunlu’dan Atkaracalara, Bayramören'den Çerkeş'e, Orta’dan Şabanözü'ne, Eldivan'dan Kızılırmağa ve Yapraklı'ya saygılar sunuyor, teşkilatımın her bir ferdini saygıyla sevgiyle muhabbetle selamlıyorum.
 
Hayata mevlanın gözü ile baktık. İnsanımızı Yunus'un kalbiyle sevdik, Selahattin Eyyubiler gibi ufkumuzu geniş tuttuk. Biz gelmedik dünyaya kavga için, bizim işimiz sevgi işi, dostun evi gönüllerdir,
gönüller yapmaya geldik
 
Partimizin gören gözü, duyan kulağı, hisseden yüreği olalım derken duyduk ki partimizin gerçek sahiplerini sildirmişler, yıllardır bu davaya gönül veren 106 kişiyi siyasi hesaplar uğruna  yok saydırıp, delegelerimizi iptal ettirmişler.
 
Bu olay Çankırı siyasi tarihinde ilk oldu.
 
Şu an öyle yoğun duygular yaşıyorum ki onlara hiçbir şey söyleyemiyorum.
 
Eyy 106 delegem ekibim ve şahsım adına sizlerden özür diliyorum, haklarınızı helal edin. 
 
Yiğit düştüğü yerden, elinde bir avuç toprakla kalkar… Yiğit düşmedi, düşmeyecek, Eyy bu güzel şehrin güzel insanları; haksızlıkla adaletsizlikle sildirilen 106 delegenin hakkını sandıkta beraber verelim.
 
15 Nisan sabahı sağduyu ile halka rağmen siyaset yapılamayacağını bir kez daha hep birlikte gösterelim. 
 
Bizler kim var diye sorulduğunda sağına soluna bakmadan her bir ferdinin ben varım diyebildiği bir ekip ruhuyla AK PARTİ ÇANKIRI İL BAŞKANLIĞI’NA ADAYIZ.
 
Kimsesizlerin kimsesi olmak için, zulmü alkışlamamak, mazlumun sesi olmak için, adalet ve kalkınma için, ideal bir Çankırı için sizlerin destekleri ve dualarıyla aday olduğumuzu bildiriyor, bütün teşkilatımın desteklerini bekliyorum.
 
Aday olan diğer arkadaşa başarılar diliyorum.
 
Mehmed’im, sevinin, başlar yüksekte!
Ölsek de sevinin, eve dönsek de!
Sanma bu tekerlek kalır tümsekte!
Yarın elbet bizim, ebet bizimdir!
Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir.
 
Rabbim yar ve yardımcımız olsun."
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
62 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler