Hüseyin Boz, Çankırı Belediye Başkan Yardımcısı

Hüseyin Boz, Çankırı Belediye Başkan Yardımcısı

Çankırı Belediye Meclisinin ikinci toplantısı dün akşam gerçekleştirildi ve...

30 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerle birlikte yeniden oluşan Çankırı Belediye Meclisi ikinci toplantısını dün akşam gerçekleştirdi.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği ilk bilgilere göre 25 üyeli meclisinin toplantısında gündem gereği birlik ve üyeleri seçimi gerçekleştirilirken, Belediye Başkan Yardımcılığına da Hüseyin Boz getirildi.

Toplantının bir diğer gündem maddesi de 2013 yılı faaliyet raporunun oylanmasıydı. Rapor oylanarak kabul edildi.

BELEDİYE MECLİSİ'NİN NİSAN AYI 1. TOPLANTISINDA NELER YAŞANDI

1343.jpg

Yeni Belediye Meclisi'nin Nisan Ayı 1. Birleşim 1. Oturum Toplantısında gündem gereği Çankırı Yerel Yönetimleri Çevre Hizmetleri Birliği, Çankırı Belediyeleri Su ve Hizmet Birliği ile Tarihi Kentler Birliği'nde Çankırı Belediyesi'ni temsil edecek Meclis Üyeleri belirlendi.

Yapılan oylamalar sonucu Çankırı Yerel Yönetimleri Çevre Hizmetleri Birliği'nde, Abdülkadir Çelik, Tuncay Koç, Hüseyin Boz, Metin Küçükertan, Mustafa Potukoğlu, Durmuş Karataş, İbrahim Memeci, Semih Darendeli, Tuncay Yaşar, Ömer Korkmaz, Satılmış Barak, Fatih Demir, Mehmet Evci ve Canay Ulucan yer alırken, Çankırı Belediyeleri Su ve Hizmet Birliği'nde, Hüseyin Boz, Satılmış Barak, Canay Ulucan, İbrahim Memeci ile Ömer Korkmaz görev aldı. Tarihi Kentler Birliği'nin daimi üyesi Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç olurken, yapılan oylama sonucu Durmuş Karataş ve Metin Küçükertan TKB 'de Çankırı Belediyesi'ni temsil edecek meclis üyeleri olarak belirlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler