Hüseyin Çelik adeta çıldırdı!

Hüseyin Çelik adeta çıldırdı!

Yurt gazetesinin bugün manşetten verdiği haberle ilgili AK Parti sözcüsü Hüseyin Çelik, iddiaları Twitter'den yalanladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, son günlerde, şahsi ve ailevi hayatıyla ilgili son derece kirli bir kampanya başlatıldığını öne sürerken, “Şahsıma yönelik bu itibarsızlaştırma kampanyasını açanlara çok ağır tazminat davaları açacağım. Unutulmasın ki, dedikodu nefret edenler tarafından çıkarılır, aptallar tarafından yayılır ve geri zekalılar tarafından inanılır” dedi.
 
İŞTE HÜSEYİN ÇELİK'İN TWITTER'DAN YAPTIĞI O AÇIKLAMALAR:
 
"Son günlerde, şahsi ve ailevi hayatımla ilgili alçakça dedikodu, yalan ve iftiralarla dolu son derece kirli bir kampanya başlatılmıştır.
 
Bugüne kadar daha çok sosyal medya üzerinden yürütülen bu kampanya, şimdi marjinal ideolojik grupların sesi olan gazetelere taşınmıştır.
 
'Cemaati ve Ak Parti'yi Bitirme Eylem Planı'nda, 'M.E. Bakanı Hüseyin Çelik, kamuoyunda yıpratılacaktır' diye hedef gösterilen tek bakandım.
 
Bugün Ergenekon Davası'nda yargılama konusu olan sözkonusu belgeden beri, şahsıma yönelik bu kirli ve alçakça kampanya sürdürülmektedir.
 
Bugüne kadar, sözkonusu pespayeliklere, belden aşağı vurmalara iddia sahiplerini ve iddialarını ciddiye almadığım için cevap vermedim.
 
Bugün bu adice iftiralar, bu sefer sahibi bir CHP milletvekili olan, Beşar Esat'ın yayın organı gibi hareket eden bir gazeteye taşınmıştır.
 
Bu sefer, kamuoyuna ve bizi seven insanlara duyduğum saygıdan dolayı, onların gerçekleri bilmesi adına bu açıklamaları yapıyorum.
 
Hem tüm halkımız, hem Ak Partili yol ve dava arkadaşlarım bilsinler ki, şahsıma yöneltilen bu iddialar, külliyen yalan ve iftiradır.
 
İddia sahipleri, iddiasını ispat etmekle yükümlüdür. Aksi halde iftiracı olurlar. Bu kampanyanın hedefi elbette partim ve iktidarımızdır.
 
Bizimle siyaseten mücadele edemeyenlerin, böyle ucuzcu ve ahlak dışı yöntemlere başvurmaları onların zavallılığının bir göstergesidir.
 
Unutulmasın ki, dedikodu nefret edenler tarafından çıkarılır, aptallar tarafından yayılır ve geri zekalılar tarafından inanılır.
 
'Çamur at, tutmazsa izi kalır' yöntemiyle rakipleriyle mücadele edenler, bilsinler ki, o çamur bir gün kendi suratlarına sıçrar.
 
Gerek sosyal medyada, gerekse gazetelerinde şahsıma yönelik bu itibarsızlaştırma kampanyasını açanlara çok ağır tazminat davaları açacağım."
 
 
İŞTE O TWEETLER
 
huseyincelik-yurtgazetesiiddialari-sozcu-resim-091.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler