Hüseyin Filiz bir ilki başardı

Hüseyin Filiz bir ilki başardı

7 Haziran pazar günü yapılan genel seçim sonuçları Çankırı siyasi tarihi için bir ilki gerçekleştirdi.

7 Haziran Pazar günü ülke genelinde yapılan genel seçim sonuçları Çankırı siyasi tarihi açısından yeni ilklere kapı açtı.

Hüseyin Filiz, AK Parti'nin 13 yıllık siyasi tarihinde ilk kez 2 dönem üst üste TBMM'de bulunan isim oldu.

Hatırlanacağı gibi milletvekili olarak bir sonraki AKP seçim listesine girebilen tek isim Tevfik Akbak olmuştu. Ancak Akbak, 3'üncü sırada girdiği seçimi kazanamayarak ikinci kez parlamentoda olma şansını kaybetmişti.

HÜSEYİN FİLİZ'DEN TEŞEKKÜR
AK Parti'nin M. Emin Akbaşoğlu ve Hüseyin Filiz'le ipi göğüslediği Çankırı'da, taraflı-tarafsız her kesimin "Seçim sonuçları AKP 1 MHP 1" olur şeklindeki söylemi de seçim sonuçları itibariyle boşa çıktı. Yeniden milletvekili seçilen Hüseyin Filiz sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan yaptığı teşekkür mesajında şunları ifade etti:

"Yeni Türkiye Güçlü Çankırı yolunda Dava arkadaşım Av.Muhammet Emin Akbaşoğlu ve şahsıma 25. Dönem milletvekilliğini layık görüp, partimizin Çankırı tarihinde ilk kez 2 dönem Milletvekili olma onurunu yaşatan Aziz Çankırılı hemşehrilerime ve seçim kampanyamız süresince emeği geçen, destek ve Dua'larını esirgemeyen tüm Dava Arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilir, özellikle sandık üyemiz olarak görev yaparken vazifesi başında çirkin saldırıya maruz kalan Alaaddin Kabalı kardeşime de acil şifalar diliyorum. Gün sıkı sıkıya sarılma ve dış eylemlere karşı birlik ve beraberliğimizi sürdürme günüdür. 2015 Genel Seçimimiz Ülkemize, Milletimize ve Çankırı'mıza hayırlı uğurlu olsun."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler