Hüseyin Filizden MHP ve CHPye ziyaret

Hüseyin Filiz'den MHP ve CHP'ye ziyaret

Milletvekili Filiz, siyasi parti ayrımı gözetmeksizin toplumun tüm kesimlerine kucak açtıklarını söyledi.

AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Çankırı MHP ve Çankırı CHP İl Başkanlıkları’nı ziyaret etti. Siyasi parti temsilcileri ile bir süre sohbet eden Filiz, siyasi parti ayrımı gözetmeksizin toplumun tüm kesimine kucak açtıklarını söyledi.
 
İlk olarak CHP İl Başkanı Fikret Tatlıcı’yı ziyaret eden Milletvekili Filiz, dostluk ve muhabbeti siyasetin üzerinde gördüklerini belirtti.
 
CHP İl Başkanı Fikret Tatlıcı da yapıcı muhalefet anlayışını kendilerine düstur olarak benimsediklerini ifade ederek, “Biz hasım değil, siyasi rakibiz. Bu anlamda iyi yapılan hizmeti anlatmak zaten iktidarın görevdir. Biz de iyi olmayan işleri eleştiriyoruz. Doğru yapılan işlerin sonuna kadar arkasındayız” dedi.
 
FİLİZ: ŞU AN ÇALIŞMA VE İŞ YAPMA VAKTİDİR
Daha sonra MHP İl Başkanı Yusuf Naci Bayındır’ı ziyaret eden Filiz, MHP’nin Çankırı’daki ana muhalefet partisi olduğunu söyledi.
 
Siyasi parti ayrımı gözetmeksizin toplumun tüm kesimine kucak açtıklarını dile getiren Milletvekili Filiz, “Bizim tek hedefimiz Çankırı’yı kalkındırmaktır. Bu anlamda farklı bakış açıları ve farklı görüşler başarılı olmamızda önemli bir etkendir. Görüşler farklı olabilir, ama ortak hedefimiz Çankırı’dır. Biz yerel siyaset ile genel siyaseti birbirinden ayırarak, enerjimizin tamamını Çankırı’ya harcamalıyız. Çankırı’nın çok daha fazla hizmete ihtiyacı var” dedi.
 
Çankırı’ya kurulacak OSB ile birlikte işsizlik sorununun çözüleceğini ve ekonomiye hareket geleceğini aktaran Milletvekili Filiz, “Geçmiş dönemlerde de birçok milletvekili geldi geçti. Elbette ki makamlar kalıcı değildir. Ben eserlerimle anılmak, onlarla yad edilmek istiyorum. Bu anlamda siyasi olarak çok fazla konuşmanın doğru olamadığına inanıyorum. Şu an iş yapma ve çalışma vaktidir. Ben şu an tüm enerjimi Çankırı’nın hizmetlerine harcıyorum. Milletvekilliği görevim bittiğinde elbette benim eserlerim konuşacaktır” ifadelerini kullandı.
 
BAYINDIR: HESAP SORMASINI BİLİRİZ
MHP İl Başkanı Yusuf Naci Bayındır da yaptığı hizmetlerden dolayı Çankırı adına Milletvekili Filiz’e teşekkür ederken, hizmette siyasi ayrım yapmanın yanlış bir düşünce olduğunu kaydetti.
 
MHP olarak Çankırı’ya yapılan işlerin takipçisi olduklarını vurgulayan Bayındır, “Çankırı için iyi yapılan işlerde sonuna kadar size destek oluruz. Fakat düzenli gitmeyen ve yanlış yapılan  işlerde de yakanıza yapışıp hesap sormasını biliriz. Ben OSB çalışmalarındaki üstün başarılarınızdan dolayı Çankırı adına sizlere teşekkür ediyorum  MHP olarak yiğidin hakkını yiğide teslim etmesini biliriz. Fakat camiamızı aşağılayan ve küçülten ifadeler kullananlara da misli ile cevabını verir, hesabını sorarız” diye konuştu.
 
Bayındır, Çankırı’da milletvekili sayısının 2’ye düşmesini ve göçün durdurulamamasını siyasilerin beceriksizliği olarak yorumladı.
 
Çankırı’nın devlete vergi ödemede Türkiye’de 8. sırada olduğunu hatırlatan Bayındır, şehit vermede ilk üçün içinde olan Çankırı’nın devletten hak ettiği payı almada 63. sırada olmasını eleştirdi. (Karatekin)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler