İ. Melih Gökçek Çankırı'da

İ. Melih Gökçek Çankırı'da

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek helikopterle Çankırı'ya geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç ile görüşmek ve şehir merkezinde incelemelerde bulunmak üzere helikopterle Çankırı'ya geldi.

Vali Vahdettin Özcan ve Belediye Başkanı İrfan Dinç ile Çankırı’da çeşitli incelemelerde bulunan Başkan Gökçek, Çankırı Belediyesi'ni de ziyaret etti.

Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından Başkan Gökçek’e kent tarihi ve belediye çalışmaları hakkında brifing sunuldu.

Çankırı'yı Ankara'nın kardeş şehri olarak gördüklerini belirten Başkan Gökçek, "Biz Çankırı'yı kardeşimiz olarak gördüğümüz için Çankırı'ya özel bir ilgi gösteriyoruz. Bugün inşallah birkaç tane projenizi yerinde inceleyip, kısa süre içerisinde tamamlamanın yoluna bakacağız. Ankara'da yaşayan Çankırılı sayısı, Çankırı'da yaşayan Çankırılı sayısından fazla. Biz Çankırı'ya destek olma gayreti içerisindeyiz" dedi.

Başkan Dinç tarafından Başkan Gökçek’e yöresel ürünler hediye edildi.

Daha sonra şehir merkezinden geçerek Tatlı Çay, eski terminal alanı, eski makine parkı ve Alparslan Türkeş Parkı’na yapılacak projelerle ilgili incelemelerde bulunan Gökçek, Dr. Rıfkı Kamil Urga Araştırma Merkezi’nde de Çankırı tarihi ile ilgili belge ve dokümanları inceledi. Buğday Pazarı Medresesi'nde çay ikram edilen Gökçek, helikopterle Çankırı’dan ayrıldı.

 
melihgokcek-cankiri-sozcu-resim-05.jpg
 
cankiri-imelihgokcek-vahdettinozcan-sozcu-resim-051.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler