İbo: Sıcak suda haşla, vatandaşa yallah!

İbo: Sıcak suda haşla, vatandaşa yallah!

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, mantar gibi türeyen 'çiğ köfteci'lerin halkın sağlığıyla oynadığını söyleyerek isyanını attığı tweetlerle dile getirdi.

Çiğ köfte firmalarının mantar gibi türemesi ve ürünlerin ucuza satılması İbrahim Tatlıses'i çileden çıkardı.
 
ÇİĞ KÖFTEYE 'KATKI MADDESİ' YASAĞI
Kendi firmasının çiğ köfteyi mal ediş fiyatıyla bu firmalar arasındaki uçuruma dikkat çeken Tatlıses, malzemeden çalındığını ve halkın sağlığıyla oynandığını twitter hesabından paylaştığı tweetlerle haykırdı.
 
İŞTE TATLISES'İN O TWEETLERİ...
Ben size pahalı mal ucuzdur demedim mi? konu döndü dolaştı benim dediğim yere geldi çiğköfteyi ucuza mal ediyorlar dememişmiydim? demiştim!!
 
Biz çiğ köftenin kilosunu 5 ile 6 lira arası mal ederken bazı kuruluşlar bayilere kilosunu 5 liradan SATIYOR neden soruyorum neden???
 
Biz bayilerimize 10 liradan satıyoruz...Düşünün içine ne koyuyorlar açık açık sölüyorum ve soruyorum İÇİNE NE koyuyorsunuz da bu kadar UCUZ!
 
Ben cevaplıyorum bol bol PATATES % 60 veya %65 su bulyon sıcak suda haşlayıp VATANDAŞA yallah birde musluk suyu yani terkoz suyu..!
 
Biz suyu da sadece şerbetine kullanıyoruz. Biber yani İSOT salça karabiber tuz yeni bahar kimyon ŞERBETTE bunlar var % 65 su ALLAH korusun!!!
 
Ben önce ALLAH'tan korkarım sen işini iyi yap PARA kendiliğinden gelir zaten
 
Bütün çiğ köfteciler illaki bir gün TATLISES çiğ köfteci OLACAK başka çareleri YOK ben çiğ köfteyi yaparken bu yapan arkadaşların "çocuktular"
 
Hepsine ayrı ayrı saygı duyuyorum lütfen işlerini iyi yapsınlar saygılarımla
Çiğ köfte TATLISES'te YENİR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler