İbrahim Doğu yeniden aday - İZLE

İbrahim Doğu yeniden aday - İZLE

6. Bal ve Gençlik Festivalinde İbrahim Doğu, MHP Kurşunlu Belediye Başkan adayı olarak açıklandı.

MHP, Çankırı - Kurşunlu Belediye Başkan adayı olarak 4 dönem belediye başkanlığı seçimini kazanan İbrahim Doğu'yu '2014'de yapılacak seçimlerde 5'inci kez başkan yapmak için' aday olarak açıklandı.

Geride bıraktığımız cumartesi gecesi düzenlenen 6. Kurşunlu Bal ve Gençlik Festivali konserinde MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya tarafından İbrahim Doğu'nun MHP'nin Belediye Başkan adayı olduğunu açıkladı.

Gecenin kayda değer olaylarından bir diğeri de AK Parti Milletvekili Hüseyin Filiz'in, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya'dan sonra anons edilmesi ve sahneye de önce milletvekili Filiz'in, sonrasında da Karakaya'nın davet edilmesiydi.

FİLİZ'DEN İBRAHİM DOĞU'YA ÖVGÜ!
Daha sonra kürsüye gelen Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Kurşunlu Belediye Başkanı İbrahim Doğu ile lise yıllarındaki arkadaşlıklarını anlattı, hizmetlerini takdir ettiğini, devamını dilediğini, "İktidar partisinden olsaydı daha iyi hizmet verebilirdi." dedi. Filiz İbrahim Doğu'nun belediye başkan adayı olarak açıklanmasından sonra sahneye davet edildiğinde İbrahim Doğu için 'Hizmeti daim olsun diyorum' dedi. 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler