İbrahim Doğu'dan imalı afiş!

İbrahim Doğu'dan imalı afiş!

Kurşunlu Belediye Başkanı Doğu, ilçe girişine astığı afişle Karayolları 15. Bölge Müdürlüğünü eleştiriyor.

Kurşunlu Belediye Başkanı İbrahim Doğu, ilçe girişine Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yaptırılan sinyalizasyonun hatalı olduğunu belirterek durumu yaptırdığı afişle protesto etti.

Başkan Doğu'nun ilçe girişine astırdığı afişte "Bu ışıklı kavşak, Karayolları Genel Müdürlüğüne bağlı 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılmıştır. Hatalı yapım sebebiyle oluşabilecek kazalardan, sadece Karayolları sorumludur. Bu sorun ancak, alt geçit kavşak yapılarak çözümlenebilir. Kurşunlu Belediye Başkanlığı" yazmakta.

Bilindiği gibi Kurşunlu ilçesinde yaşayanlar ilçe girişinin daha güvenli olabilmesi yönünde talepleri olan alt geçit girişinin bir an önce programa alınıp tamamlanmasını istiyorlar. Mevcut durumun çeşitli kazalara neden olduğu bilinirken sürecin uzaması ilçe sakinlerini hayli tedirgin etmekte.

İşleyen sürecin nasıl sonuçlanacağı merak konusu.

kursunlu-sicakasfalt-sozcu-resim-091.jpg

KURŞUNLU İLÇESİ SICAK ASFALTLA TANIŞTI

Öte yandan, Çankırı milletvekili İdris Şahin'in geçtiğimiz günlerde Karayolları 15. Bölge Müdürü Sami Uyar ile birlikte gerçekleştirdiği inceleme gezisinin sonuçları kendisini göstermeye başladı.

Kurşunlu ilçesinde Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü ekiplerince sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi. Konuyla ilgili Ak Parti Kurşunlu İlçe Başkan İsmail Tepeçam yazılı bir açıklama yaparak kamuoyunu bilgilendirdi. Başkan Tepeçam AK Parti’nin yerinde ve doğru uygulamaları neticesinde Kurşunlu’nun doğalgaza kavuşan ilk ilçe olduğunun altını çizen Tepeçam, “Hükümetimizin ve AK Parti iktidarının yatırımları ilçemizi adeta bir cazibe merkezi haline getirdi. İlçemizin sıcak asfalta kavuşturulmasında AK Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, Çankırı Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz’e, özverili çalışmalarda bulunan Karayolları Bölge Müdürlüğü ekiplerine, şahsım ve ilçe teşkilatım adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler