İbrahim Yazıcı vefat etti!

İbrahim Yazıcı vefat etti!

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

 

Cumartesi akşamı oynanan Orduspor maçından sonra takımla birlikte saat 02.00’de Bursa’ya dönen İbrahim Yazıcı, Kültürpark’taki bir çay bahçesinde bir süre oturduktan sonra evine gitmek üzere yola çıktı. 
 
Yolda kalp krizi geçiren Yazıcı, hemen Bursa Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldı. Duran kalbi yoğun çaba ile çalıştırılan ve pazar sabahından bu yana hastanenin yoğun bakım ünitesinde bulunan Yazıcı bugün öğle saatlerinde kurtarılamadı.
 
Acıbadem Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nadir Şener verdi. Şener, yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi:
 
"Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı pazar günü hastanemize kalp durması ile gelmişti. Yoğun bakım sürecinden geçti. Hayati riski hep devam etti. Sabah 06.30'da kalp durmasını yeniden yaşadık. Ama durumu kritikleşerek devam etti. 13.40 itibariyle İbrahim Yazıcı'yı kaybettik. Ailesine, sevenlerine ve tüm Bursaspor camiasına baş sağlığı dileriz. Elimizden geldiğince gayret sarf edildi, ama maalesef kaybettik."
 
1993-1995 yılları arasında Bursaspor Kulübü Başkanlığı’nı yürüten İbrahim Yazıcı, 2008 yılında yeniden başkan seçilmişti.
 
Merhum Yazıcı'nın cenazesi perşembe günü Ulucami'de kılınacak öğle namazına müteakip Emirsultan Mezarlığına defnedilecek.
 
SON İSTEĞİ İSE BELGESELDİ!
Bursaspor TV Genel Müdür Yardımcısı Burak Uçar, İbrahim Yazıcı'nın vefatı hakkında konuştu. Uçar şunları söyledi: "Çok değerli bir insanı kaybettik. Mersin'de iki hafta önce deplasmanda oturuyorduk. 'Burak bir belgesel yapalım' dedi. Son isteği buydu."
 
İBRAHİM YAZICI KİMDİR?
Tedavi gördüğü hastanede 66 yaşında yaşamını yitiren İbrahim Yazıcı, kulüp yöneticiliğinin yanı sıra turizmci ve siyasetçi kimliği de taşıyordu. Lise mezunu olan ve aslen Rizeli bir aileden olan İbrahim Yazıcı, Yazıcı Turizm Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı, Bursaspor Kulübü Başkanlığı, ANAP'tan 20 Bursa ve DYP'den de 21'inci dönem Muğla Milletvekilliği yaptı. İbrahim Yazıcı'nın sahibi olduğu Yazıcı Turizm Yatırımları firmasına ait Grand Yazıcı ve Le Chalet adıyla 3 otel bulunuyor. Oteller toplam 2 bin 354 yatak ve bin 122 oda kapasitesine sahip. Katıldığı ralli şampiyonalarında 4 Türkiye Şampiyonluğu, bir de dünya takım üçüncülüğü bulunan Serkan Yazıcı'nın da babası olan İbrahim Yazcı, evli ve 2 çocuk sahibiydi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler