İbrahim Zencirci'den CHP İl Başkanı'na yanıt

İbrahim Zencirci'den CHP İl Başkanı'na yanıt

İbrahim Zencirci, CHP Çankırı İl Başkanı Fikret Tatlıcı'nın üstü örtülü açıklamasına yanıt verdi.

Sözcü18'in güçlü kalemlerinden İbrahim Zencirci, CHP Çankırı İl Başkanı Fikret Tatlıcı'nın pazar günü gerçekleştirdiği 'aday tanıtım toplantısı'nda üstü örtülü olarak kendisini hedef alan cümlelere yanıt verdi. Zencirci "Yorgun öküzün ıslık canına minnet. CHP'nin Bay Başkanı, 'diyet' ile 'minneti' karıştırmışlar." dedi. Zencirci sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Ben bundan yaklaşık iki ay önce; (CHP Çankırı'nın İrfan Dinç'e diyet borcu!' demiştim. 'Aslan Sosyal Demokratlar' geç uyandıkları için bu gün cevap vermişler. Ben onlara diyet, (perhiz, rejim) yapıyor musunuz diye sormuştum. :) Ne yazık ki 'diyet' ile 'minneti' karıştırmışlar. 

Merak edene:
Minnet etmek: Yardım dilemek, yalvarmak
Diyet: Perhiz, rejim."

CHP Çankırı İl Başkanı Fikret Tatlıcı ne demişti: “Uzunca bir zamandır kamuoyunda ve bazı yerel basın organlarında haksız yere eleştirilmekteydik. Neden sessizsiniz, neden açıklama yapmıyorsunuz sözleriyle sorgulanıyorduk. Hatta kimlere minnet borçlu olduğumuzu dillendiren yazı yazanlara tanık olduk. Yeri gelmişken belirtelim. Kimseye minnet borcumuz yoktur. Bu böyle bilinmelidir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler