İç transfer tamam, gözler dışarıda!

İç transfer tamam, gözler dışarıda!

Çankırı Belediyespor bugün imza attırdığı 8 futbolcusu ile iç transferde önemli

bir adım attı.

Ankara’da Anadolu Gösteri Merkezinin yönetim katında bir araya gelen futbolculardan kaptan Metin Özçınar, Selahattin Mutlu, Erkan Özer, Serkan Bakar, Ali Yakup, Taylan Varol, Celal Özcan ve Erçin Eskier kulüpleriyle 1 yıllık sözleşme imzaladılar.

Futbolcuların 1 yıllık sözleşme imzalamalarından sonra konuşan Kulüp Başkanı Sevda Karaali Şireci, “Önümüzdeki sezon çok daha başarılı bir kadro oluşturmak zorunda olduğumuzdan öncelikle iç transferi halletmemiz gerektiğini biliyorduk. Bu yüzden bugün takımımızda 8 futbolcu ile önümüzdeki sezon için anlaşma sağladık. Bundan sonraki hedefimiz dış transfer. Takip ettiğimiz ve görüştüğümüz bazı isimlerle önümüzdeki günlerde masaya oturacağız. Çok daha güçlü bir Çankırıspor için ter akıtıyoruz, Her şey Çankırı için” dedi.

HEDEFİ OLAN BİR TAKIMDA OYNAMAK
BİZLER İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS

İmza atan futbolculardan Taylan Varol ise ikinci sezon futbol oynayacağı takımıyla ilgili olarak “Geçen yıl yaşadığımız sıkıntılı dönemin bu yıl yaşanmayacağını düşünüyorum. Takımın yeni sezon için hedeflerini büyütmüş olması benim yeniden kulüple anlaşmamda en büyük faktör oldu. Bu hedeflerin gerçekleşmesi yönünde takım arkadaşlarımla birlikte yeniden Çankırı Belediyespor için ter akıtacağımdan mutluyum. Hayırlı olsun.” dedi.

Geçtiğimiz sezon kalede başarılı bir sezon geçiren Selahattin Mutlu; “Yeniden Çankırı Belediyespor için ter akıtma fırsatını bulmuş olmak benim için sevindirici. Takımımızın bu yıl geçen yıldan daha başarılı sonuçlara imza atacağımızı düşünüyorum.” dedi.

Yılın altın adam ödülünü alan genç Ali Yakup; “Kulübümle yeniden anlaşmış olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. İmzanın her iki taraf için de hayırlı olmasını dilerim. Önümüzdeki sezon gerek taraftar gerekse beni sevenler çok daha farklı bir Ali Yakup seyredecekler.” dedi.

ATİLLA GERİN: TAKIMIN MİSYONUNA
DESTEK VEREN OYUNCULARLA BERABERİZ

Takımın Sportif Direktörü Atilla Gerin ise Sözcü18.com’a yaptığı açıklamada “Geçen sezon takım için önemli katkılar sağlamış olan futbolcu kardeşlerimizden iç transferde kalmasını istediğimiz isimlerle bugün sözleşme imzaladık. İmza atan futbolcularımızın yeni oluşacak takım içerisinde önemli misyonları olacağını düşünüyorum. Bu imzalarla birlikte, sezon ortasından itibaren takip ettiğimiz bazı futbolcularla görüşmelerimiz sürüyor. Önümüzdeki günlerde dış transfer atağına geçerek, en kısa sürede takımı oluşturmanın gayretinde olacağız. Geçen sezon çektiğimiz sıkıntıları önümüzdeki günlerde yaşamak istemiyoruz. Hedef çok daha güçlü bir takım yaratmak. Bizi izlemeye devam edin.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler