İdoya niyet, Türkeşe kısmet

İdo'ya niyet, Türkeş'e kısmet

Ak Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Kutalmış Türkeş, ünlü manken Ebru Şancı ile birlikte görüntülendi.

Merhum Alparslan Türkeş'in oğlu AK Parti İstanbul milletvekili Ahmet Kutalmış Türkeş, Libya'nın devrik lideri Kaddafi'nin oğlu Seyfülislam'la yaşadığı aşkla ünlenen Ebru Şancı'yla Bodrum'da deniz keyfi yaptı.

Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş'in oğlu AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Kutalmış Türkeş, Bodrum'da Libya lideri Kaddafi'nin oğlu Saif ve İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo'yla yaşadığı aşklarla gündeme gelen manken Ebru Şancı'yla görüntülendi
 
DENİZDE TEHLİKELİ YAKINLAŞMA
Türk siyasi hayatının efsanevi liderlerinden Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurucusu Başbuğ Alparslan Türkeş'in oğlu Ahmet Kutalmış Türkeş, Bodrum'da tatil yapıyor. Ak Parti İstanbul Milletvekili olan Türkeş, önceki gün Türkbükü'nde manken Ebru Şancı'yla görüntülendi. Oldukça samimi olan ikili, birlikte denize girdi.
 
AYNI ŞEZLONGDA GÜNEŞLENDİLER
LİBYA'nın devrik lideri Muammer Kaddafi'nin oğlu Saif Kaddafi, futbolcular Cihan Haspolatlı ve Yusuf Şimşek'le yaşadığı aşklarla gündeme gelen son olarak İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo'yla anılan Ebru Şancı ile Ahmet Kutalmış Türkeş, uzun süre yüzüph denizde şakalaştı. İkili daha sonra aynı şezlongda güneşlendi. (kaynak: haberturk.com)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler