İdris Şahin aday adayı

İdris Şahin aday adayı

AKP Çankırı 24. Dönem milletvekili Av. İdris Şahin, 1 Kasım'da yapılacak seçimler için aday adaylığı müracaatında bulundu.

Av. İdris Şahin aday adaylığı müracaatı sonrasında yaptığı yazılı açıklamada şunları ifade etti:

"Büyük bir gururla ve hizmet aşkı ile icra etmiş olduğum 24.Dönem Çankırı Milletvekilliği sonrasında 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan 26.Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için tekrardan bu kutlu göreve talip olduğumu 02 Eylül 2015 tarihinde AK Parti Genel Merkezine milletvekili aday adaylığı için başvurumu yapmış bulunmaktayım.

TBMM'de geride bıraktığımız 4 yıllık parlamento hayatımda ülkem ve mensubu bulunduğum AK Parti içerisinde şahsıma verilen her bir görevi büyük bir sorumluluk bilinciyle yerine getirmekle beraber, Çankırı'mızın ekonomik ve sosyal açıdan büyümesine, gelişimi yönünde projelerin hayata geçirilmesine de önemli katkılar sağladığımı ifade etmekte hiçbir beis görmüyorum.

Hem mesleki hem de siyasi hayatıma başlayıp, icra ettiğim, köylerini, muhtarlarını, ilçelerini ve Çankırı’da yaşayan hemşehrilerimin büyük bir kısmını birebir tanıdığım; ihtiyaçlarını, sorunlarını ve çözüm yollarını bildiğim memleketim Çankırı’ya ve Çankırılı hemşehrileme hizmete tekrardan talip olmanın haklı gururu içindeyim.

Sahip olduğum enerji ve siyasi birikim ile gerek ülkem gerekse Çankırı için hayallerimi gerçekleştirme yolunda parlamentoda bir dönem daha milletvekili olarak hizmet vermek için yola çıktığımın bilinmesini istiyor, aday adaylığımın ülkemiz ve Çankırı için hayırlara vesile olmasını diliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler