İdris Şahin: CHPnin ruhu burada

İdris Şahin: CHP'nin ruhu burada

TBMM Çözüm Süreci Araştırma Komisyon Sözcüsü Şahin yaptığı açıklamada, CHP'lilerin ilerleyen zamanlarda komisyona katılacaklarını söyledi.

TBMM Çözüm Süreci Araştırma Komisyonu, AK Parti Amasya Milletvekili Naci Bostancı başkanlığında ikinci toplantısını bugün yaptı. Komisyon üyeleri, toplantıda sürece ilişkin genel değerlendirmelerini ve yol haritasına ilişkin görüş ve önerilerini dile getirirken, sorunun tanımlanması ve süreçte kullanılacak terminoloji hakkında tartışmalar da yaşandı.

AK Parti Çankırı Milletvekili İdris Şahin ise CHP ve MHP'ye komisyon çalışmalarına katılma çağrısı yaptı.
 
CHP'NİN RUHU BURADA
CHP'nin Kürt sorunu konusunda araştırma önergeleri verdiğini anımsatan Şahin, "Kendileri burada olmamasına rağmen ruhlarının burada olduğuna inandığımız CHP'lilerin, ilerleyen zaman diliminde komisyona katılacaklarına ve ülkenin gerçek meselesi olan, gelecek kuşaklar için bizleri kaygılandıran sürece müdahil olacaklarına inanıyorum" dedi.
 
Terörü ortaya çıkaran sebeplerin araştırılması ve çözüm yollarının ortaya konulmasının önemini vurgulayan Şahin, "Meselenin 2 partinin değil, 76 milyonun meselesi olduğunu duyurmalıyız" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler