İdris Şahin: Dedikodusuz bir görüşme yaptık!

İdris Şahin: Dedikodusuz bir görüşme yaptık!

AKP Çankırı Milletvekili Av. İdris Şahin, Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapılan görüşmeyi Sözcü18'e değerlendirdi...

AKP Çankırı Milletvekili Av. İdris Şahin, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyeleriyle gerçekleştirdiği görüşmeyi Sözcü18'e değerlendirdi... Şahin "Çankırı'da ilk defa dedikodusuz bir görüşme yaptık" dedi.

Milletvekili Şahin sözlerini şöyle sürdürdü: "Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası'nın yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle birlikte yaklaşık üç saat süren toplantı beklentilerimin çok üzerinde verimli geçti. İşadamlarımız ülkenin gerek siyasi gerekse ekonomik gidişatıyla ilgili olarak yönelttiği sorular makul ve akılcıydı. Çözüm sürecini, Suriye-Irak-Türkiye üçgeninde olup bitenleri bölgenin siyasetçisi olarak kendilerine aktarma fırsatı buldum. Cafer Bey ve Hayrettin Bey'in ekonominin gidişatı ile ilgili yönelttiği sorular yerli yerindeydi. İtiraf etmeliyim ki Çankırı'da dedikodu yapmadan ilk defa ciddi konular masaya yatırıldı ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Buluşmayı kendi adıma değerlendirecek olursam Çankırı adına faydalı ve verimli bir görüşme gerçekleştirildi."

TİCARET VE SANAYİ ODASI ÇELİKTEN:
BEN SAYIN VEKİL KADAR İYİMSER DEĞİLİM
Milletvekili Şahin'in Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyareti ve yapılan 3 saatlik görüşme ile ilgili olarak kendisine ulaştığımız Oda Başkanı Hayrettin Çelikten ise "Sayın milletvekilinin ziyaretinden arkadaşlarım memnun kadılar. Ancak ben sayın vekil kadar iyimser değilim. Sayın vekil toplantıda 'birlik beraberlik' vursu yaptı. Biz de Oda olarak aynı kanıdayız. Biz de memleketimizin refah seviyesini yükseltelim, Çankırı'yı uçuralım gayretindeyiz. Ancak bu yaşadığımız ilde çok zor. Kendi aralarında birlik-beraberlik sağlayamayan siyasetçilerle beraberiz. Bunun ortadan kalkması lazım. Birlik-beraberliğin olduğu yerde güç olur. Ortak hedefler ortaya konulur ve hep birlikte aynı yere nişan alırsak kazanımlarımız da büyük olur" dedi.

Çelikten sözlerini "Sayın Şahin'in Odamıza yaptığı ziyaretin verimli geçtiğini söylemem gerek. En azından dertlerimizle dertlenmesi güzel bir şey. Burada masaya yatırdığımız konuları hayata geçirirse bizi mutlu eder" diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler