İdris Şahin'den 29 Ekim mesajı

İdris Şahin'den 29 Ekim mesajı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle mesaj yayınlayan AKP Çankırı milletvekili Şahin ...

AKP Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin'in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı:

"Yaşanan büyük zorluklar ve verilen büyük bir mücadelenin ardından Mustafa Kemal'in 19 Mayıs 1919'da Samsun'da yaktığı 'Kurtuluş ve İstiklal' ateşi ile başlayan milli mücadelemiz, 29 Ekim 1923'de Cumhuriyetin ilanı ile nihai hedefine ulaşmıştır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, şartlar ne olursa olsun her türlü zorluğu yenebilecek ve acılarını birbirine kenetlenerek dindirecek güce sahip olan milletimiz, Cumhuriyetimizi de sonsuza dek koruyacak ve kollayacaktır.
Irk, dil, din, inanç ve cinsiyet farkı gözetmeksizin her Türk vatandaşının özgürlüğü ve eşitliği temeline dayanan Cumhuriyet, bizi millet olarak bir arada tutan, toplumsal bütünlüğümüzü ve dayanışmamızı sağlayan, güçlü ve modern bir Türkiye ideali etrafında birleştiren ortak ve vazgeçilmez değerlerimizdir.

Cumhuriyetimizin yüzüncü kuruluş yıldönümünde, 2023 hedeflerin bu azim ve kararlılıkla yürüyerek, dünyanın gelişmiş ilk on ülkesinin saygın bir üyesi olarak, huzur ve güven içerisinde erişeceğimize yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Milli Mücadelemizin bütün kahramanlarını, gösterdikleri büyük fedakarlıklarla ölümsüzleşen şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Cumhuriyetimizin 91. kuruluş yıldönümünü kutluyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler