İdris Şahin'den adaylara başarılar

İdris Şahin'den adaylara başarılar

AK Parti Çankırı milletvekili İdris Şahin, liste açıklaması sonrası mesaj yayınladı. Şahin'in yazılı açıklaması şöyle:

"7 Nisan 2015 tarihinde Genel Merkezimizce taktir edilen listelerimizin Türkiye’miz ve tüm milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, milletvekili adayı gösterilen tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.

Kuruluşundan beri içerisinde bulunduğum Çankırı İl Başkanlığı, Seçim İşleri Başkan Yardımcılığı ve Milletvekilliği gibi onurlu, şerefli görevler ifa ettiğim bu partide bugüne kadar çeşitli vesilelerle ülkeme ve memleketime hizmet etmekten büyük bir onur ve gurur duyduğumu belirtmek istiyorum.

Bu kutlu mücadele, başarısını sürekli yükseltmiş, bundan sonra da yükseltmeye devam edeceğine inancımız tamdır. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşacak bu hareket; bundan sonra da milletin iradesini arkasına alarak mücadele etmeye devam edecektir.

4 Yıllık milletvekilliğim süresince kendilerine hizmet etmeyi onur bildiğim; şahsımdan desteğini ve duasını esirgemeyen başta Çankırı halkımıza, aileme, dostlarıma, İl ve İlçe teşkilatlarımıza, mahalle ve köy muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Çankırı’ya hizmet etmenin bir ayrıcalık olduğunu idrak etmiş birisi olarak; 'Teşkilat terbiyesi ile' dava misyonunu bundan sonra da yüreklerimizde taşımaya devam edeceğimizi ve bu hareketin bundan sonra da hizmetkârı olacağımı herkesle paylaşmak istiyor, tüm hemşehrilerime selam ve saygılarımı sunuyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
28 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler